REVIV
Запазете час

  Възстановяване на черен дроб и прочистване на тялото чрез инфузия

  черен дроб 2

  Черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло. Нито един ден не бихме могли да живеем без него, защото той изпълнява огромен брой функции, които поддържат жизнените функции на целия организъм. Затова здравето на черен дроб е сред най-важните.

  Той поема основния удар от токсичните вещества, постъпващи в организма от външната среда.

  Те могат да бъдат различни – бактерии и токсини, които организмът ни получава от спиртни напитки или прием на медикаменти. IV терапиите с различни полезни вещества за организма могат успешно да поддържат здравето на черния дроб и помагат за елиминиране последиците от неправилното му функциониране.

  Какво е уникалното на черния дроб?

  черен дроб възстановяване

  Всеки знае каква е ролята на черния дроб – предпазва тялото ни от вредното въздействие на отровите и токсините. Въпреки това в допълнение към детоксикацията черният дроб има редица други уникални свойства:

  1. Подпомага имунната система

  Черният дроб е един от органите, участващи в имунната защита на човешкото тяло. Той е в състояние да произвежда имуноглобулини, антитела и аминокиселини, които поддържат имунната система.

  1. Запас от витамини

  Черният дроб е истински склад на макро- и микроелементи. Дълго време складира полезни вещества в себе си и ако организмът престане да получава от тялото хранителни вещества с храната, започва да ги взима от там.

  1. Кръвоснабдяване

  Удивително е, но черният дроб може да се нарече истинско хранилище за кръв. При обилна кръвозагуба органът се свива като гъба и започва да изстисква кръв от себе си. Така той попълва изгубените от тялото резерви, възстановявайки дейността му.

  1. Поддържане на телесната температура

  Черният дроб е най-горещият орган в човешкото тяло. При рязък спад на телесната температура този орган е в състояние да го затопли отвътре, поддържайки жизнените функции.

  Черният дроб има способността за регенерация: той възстановява увредените си клетки, стига да има достатъчно ресурс за това. Въпреки това лошата екология, неправилното хранене, приемът на антибиотици, тютюнопушене и злоупотреба с алкохол причиняват сериозни нарушения, вследствие на които той не успява винаги да се възстанови.

  Как да разберете, че черният ви дроб има нужда от помощ?

  черен дроб

  Най-често човек започва да подозира за наличието на проблем едва когато се появи болка в конкретен орган или на конкретно място в тялото. С черния дроб нещата не са толкова прости: той не боли дори когато е на етап разлагане. Това явление се обяснява с липсата на нервни окончания и рецептори в него.

  Можете да разберете за нарушения в работата на черния дроб по някои от следните симптоми:
  • хронична умора и сънливост;
  • податливост към настинки;
  • суха и лющеща се кожа;
  • резки скокове в теглото;
  • подуване на корема, промяна на изпражненията;
  • липса на енергия и трудна концентрация;
  • влошаване качеството на кожата, косата и ноктите;
  • акне;
  • алергични реакции.

  Как могат да помогнат IV терапиите?

  Инфузиите за възстановяване на черния дроб позволяват да постигнете няколко цели едновременно: да стопирате разрушителните процеси, да премахнете неприятните симптоми и да стимулирате тялото към самообновяване.

  Ролята на черния дробПредпазва тялото ни от вредното въздействие на отровите и токсините. Произвежда имуноглобулини, антитела и аминокиселини, които поддържат имунната система.
  Черният ви дроб има нужда от помощ при следните симптоми• хронична умора и сънливост;
  • податливост към настинки;
  • суха и лющеща се кожа;
  • алергични реакции и други.
  Ползи при IV терапиитеСъставът на инфузиите включват детоксикиращи, хепатопротективни и витаминни препарати. Пълно прочистване на организма от токсични вещества, ускоряване на метаболизма, повишаване на работоспособността  и много други.
  Предимството на IV терапиятаЧрез IV терапията полезните вещества се доставят в организма интравенозно. Веднъж попаднали в кръвния поток, микро и макроелементите се пренасят с кръвта до всички органи и системи, като ги възстановяват отвътре.
  Прочистването и възстановяването на черен дроб с IV-терапия е важнаЧрез нея се попълват изтощените запаси на организма, ускоряват се процесите на регенерация и се подпомага органа във възстановяването му след тежки натоварвания.

  Съставът на инфузиите включват детоксикиращи, хепатопротективни и витаминни препарати. Благодарение на добре подбрания си състав те имат незабавно действие и ефект. Подобрението се забелязва веднага и се отразява на самочувствието, но и на външния вид. Курсът IV терапии за възстановяване на черен дроб позволява да се постигнат следните резултати:
  • пълно прочистване на организма от токсични вещества;
  • ускоряване на метаболизма;
  • повишаване на работоспособността;
  • нормализиране на съня;
  • подобряване на състоянието на косата и ноктите;
  • попълване на запасите от витамини и минерали;
  • подобряване на общото благосъстояние;
  • облекчаване на физически и емоционален стрес;
  • почистване на кожата, подобряване на външния й вид;
  • плавно отслабване.

  Какво е предимството на IV терапията за черен дроб?

  Чрез IV терапията полезните вещества се доставят в организма интравенозно. Веднъж попаднали в кръвния поток, микро- и макроелементите се пренасят с кръвта до всички органи и системи, като ги възстановяват отвътре. За разлика от таблетките, интравенозните разтвори се усвояват 100% от тялото и не влияят неблагоприятно върху органите като стомашно-чревния тракт. IV-терапията с право се счита за най-бързия и безопасен метод за възстановяване на здравето, работоспособността и кондицията на тялото.

  Детоксикиращият ефект от терапията е само един от ефектите. Останалите са:
  • възстановяване на хидратацията;
  • оптимизиране на метаболизма;
  • попълване на запасите от антиоксиданти;
  • балансиране на емоционалното състояние и стреса;
  • забавяне процесите на стареене;
  • подобряване състоянието на кожата и косата.

  Затова прочистването и възстановяването на черен дроб с IV-терапия е толкова важно – чрез нея се попълват изтощените запаси на организма, ускоряват се процесите на регенерация и се подпомага органа във възстановяването му след тежки натоварвания.

  Функциите на черния дроб
  Регулиране на метаболизма Трансформира хранителните елементи, като протеин, въглехидрати и мазнини в енергийно поддържащи елементи. Произвежда ензими за правилно храносмилане на протеините. Разгражда естрогена. При претоварен черен дроб изобилието на естроген може да причини: горещи вълни, рак на гърдата, гинекологичен рак, фиброза на гърдата. Трансформира витамините и минералите в усвоима форма за организма. 
  Регулиране на кръвтаЗапасява се допълнително с кръв и гликоген, който се освобождава при необходимост. Регулира кръвната захар. Създава субстанция наречена Глюкозен толеранс фактор, който работи заедно с инсулина, за да регулира кръвната захар.
  Значението на жлъчкатаЧерният дроб произвежда жлъчка, която спомага храносмилането на мазнините. Когато черният дроб е претоварен метаболизма на мазнините се компрометира. 
  Черният дроб е важен за имунната системаТам се намират 50% от белите кръвни клетки. Купфер (Kupffer) клетките заедно с чернодробните клетки (hepatocytes) се справят с бактериите влизащи в черният дроб чрез кръвта. 
  Черният дроб и нормалното теглоКогато има проблеми с черния дроб, целият метаболизъм се забавя. Много хора използват всякакви диети, за да си намалят теглото, но без резултат. Премахването на токсините от черния дроб подобрява цялостния метаболизъм на тялото. Това е ключ за поддържане на нормално тегло.
  Черният дроб и емоционалното здравеВ много традиционни системи за лечение се смята, че от здравословното състояние на черния дроб зависи нашето емоционално здраве. За пример в традиционната китайска медицина се смята, че състояния на депресия, безпокойство и чувство на паника се свързват с небалансирана дейност на черния дроб. 

  Бъдете здрави, а ние от REVIV ще помогнем за това!

  Често задавани въпроси


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™