REVIV
Запазете час

  Genetics-Homepage-Header

  Вие и REVIV

  Открийте неповторимата сила на REVIV Genetics, способна да промени живота ви – най-точният и информативен ДНК тест, който се предлага днес на пазара.

  Избор на анализ

  Нашите тестове

  My core

  $645

  Започнете своето пътешествие в света на правилното хранене още днес и се потопeте в здравословния начин на живот с революционния пакет, разработен лично за Вас.

  quote-bg
  beauty

  Beauty

  $995

  Разберете как Вашите гени повлияват процеса на стареене и какви са лесните стъпки, които можете да предприемете днес, за да запазите младия си облик завинаги с този лесен ДНК тест.

  Sports & Nutrition

  $1395

  Постигнете своя пълен потенциал, като разберете как Вашето тяло реагира на физическите упражнения и какви са оптималните начини да го зареждате с енергия, как да му дадете почивката, от която се нуждае, за да функционира максимално.

  sports nutrition
  beauty weight nutrition

  Beauty, Weight & Nutrition

  $1895

  Тайната на красотата е във вашето ДНК. Открийте ролята на Вашите гените в поддържането на младежкия ви облик и идеално тегло.

  Health, Weight & Nutrition

  $2995

  Открийте как един обикновен ДНК тест може да Ви помогне да определите генетичния риск от сериозно заболяване и как да се храните, за да избегнете настъпването на такова заболяване.

  health weight nutrition

  Начин на прилагане

  1-Collect-Your-DNA
  Събиране на ДНК проба
  2-Scientific-Analysis
  Изпращане в лаборатория за анализ
  3-Discover-Yourself
  Получаване на персонализиран доклад

  Защо REVIV?

  REVIV Genetics е най-точният ДНК тест, наличен към момента, с точност до 99,97%.

  REVIV e единствената компания, която предлага персонална консултация след теста, за да сме сигурни, че ще извлечете най-голяма полза от резултатите.  

  Притеснявате се за личните си данни? Всички ДНК проби се унищожават, всички резултати се съхраняват на криптирани сървъри, а най-важното е, че не продаваме данни на трети страни.

  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС


  Какво представлява Lifestyle Genetics (Връзката между гените и начина на живот)?

  Научете повече за връзката между гените и начина на живот и какво може да се разчете в гените ви.

  body-diagram-small-Green-2

  Какво може да научите за себе си от нашите тестове?

  REVIV предлага 5 индивидуални генетични анализа, включващи в профила си Хранене, Красота, Тегло, Спорт и Здраве. Процедурата е лесна. Поръчайте тестовете онлайн в  магазина Shop REVIV или директно във Вашата REVIV клиника. След получаване на комплекта с теста, събирате ДНК проба от устната кухина по неинвазивен начин с пръчица с памук и следвате инструкциите. В рамките на няколко седмици получавате резултатите.

  genetics-bg

  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™