REVIV
Запазете час

  top-beauty weight nutrition

  Beauty, Weight & Nutrition

  Тайната на младежкия вид е във вашето ДНК. Открийте ролята на вашата генетика в поддържането на младежки вид и идеално тегло.

  ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

  Какво включва?

  Вашата биологична възраст

  Нужди от селен

  Анализ на колагена

  Персонализиран хранителен режим

  Фактори за покачване на тегло

  Хранителна непоносимост

  Препоръчителен прием на храна

  beauty weight nutrition

  Beauty, Weight & Nutrition

  $1895
  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

  Нашият анализ Beauty е един от най-подробните анализи, налични на пазара. Гените ни имат код за протеините – градивните елементи на тялото. Най-често срещаният протеин в тялото е колагенът – ключов елемент за вида на кожата и за младежкото и здравословното ѝ излъчване. Извършваме анализ на гените, участващи в разграждането и образуването на колагена, най-вече с цел определяне на възможността на тялото да поддържа своя младежки вид. Друго, което анализираме, е UV защитата, възпалителните реакции, метаболизма на колаген и детоксификацията.

  Този анализ комбинира най-успешните научни и ефективни профилактични методи, за да ви помогне да забавите процесите на стареене и да засили ефектите, свързани с красивия външен вид.

  Анализът на теглото разкрива дали е по-вероятно да трупате допълнителни килограми от въглехидрати или мазнини, както и способността ви да постигате ситост и да изпитвате глад, дори и това каква е вероятността тялото ви да преминава през т.нар. „йо-йо“ ефект между отделните периоди на спазване на диети. Тази информация, заедно със списък от над 1000 различни видове храни, Ви дава точна и жизненоважна информация, от която се нуждаете, за да постигнете и поддържате своето идеално тегло.

  Нашият хранителен анализ Ви показва как генетиката се отразява на начина, по който тялото Ви абсорбира, преобразува и използва определени хранителни вещества (витамини, минерали, антиоксиданти и т.н.), както и хранителни вещества. С тази информация може да определим вашите индивидуални хранителни нужди за отделните системи на тялото и да Ви предоставим подробен и конкретен препоръчителен дневен прием за всички хранителни вещества.

   

  Този анализ комбинира най-успешните научни и ефективни профилактични методи, за да Ви помогне да забавите процесите на стареене и да засили ефектите, свързани с красивия външен вид.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™