REVIV
Запазете час

  top-beauty

  Beauty

  Научете как Вашите генетични данни повлияват процеса на стареене и какви лесни стъпки може да предприемете, за да запазите младежкия си вид завинаги – и всичко това с обикновен ДНК тест.

  ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

  Какво включва?

  Вашата биологична възраст

  Нужди от селен

  Анализ на колагена

  Хидратиране на кожата

  UV защита

  Beauty

  beauty

  Beauty

  $995
  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

  Нашият анализ Beauty е един от най-подробните анализи, налични на пазара. Гените ни имат код за протеините – градивните елементи на тялото. Най-често срещаният протеин в тялото е колагенът – ключов елемент за вида на кожата и за младежкото и здравословното ѝ излъчване. Извършваме анализ на гените, участващи в разграждането и образуването на колагена, най-вече с цел определяне на възможността на тялото да поддържа своя младежки вид. Друго, което анализираме, е UV защитата, възпалителните реакции, метаболизма на колаген и детоксификацията.  

  Този анализ комбинира най-успешните научни и ефективни профилактични методи, за да ви помогне да забавите процесите на стареене и да засили ефектите, свързани с красивия външен вид. 

   

  Открийте какви са превантивните мерки, които могат да Ви помогнат да забавите стареенето и да поддържате кожата си млада и със здрав вид.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™