REVIV
Запазете час

  top-health weight nutrition

  Health, Weight & Nutrition

  Открийте как ДНК тестът може да Ви помогне да определите генетичния си риск от сериозно заболяване и как да се храните, за да избегнете настъпването на такова заболяване.

  ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

  Какво включва?

  Рискови фактори за над 35 състояния

  Персонализиран хранителен режим

  Фактори за покачване на теглото

  Хранителна непоносимост

  Препоръчителен хранителен прием

  Реакция на организма на медикаменти

  Препоръчителни лекарствени дози  

  health weight nutrition

  Health, Weight & Nutrition

  $2995
  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

  Нашият здравословен анализ оценява генетичния риск от развиване на заболявания, като диабет и рак. Гените не се променят, но ако даден индивид има гени, предразполагащи към дадено заболяване, това не означава непременно, че ще се разболее от него – много от гените с риск за заболявания се нуждаят от специфични фактори от начина на живот, за да бъдат активирани.

  Информацията за предразположеност към дадено заболяване е много ценна, тъй като тези гени се анализират заедно с гените, свързани с храненето, и се съставя подробен и ефективен превантивен режим, който Ви помага да запазите доброто си здраве.

  Анализът на теглото разкрива и това дали е по-вероятно да трупате излишни килограми от въглехидрати или мазнини, както и способността Ви да постигате ситост и да изпитвате глад, дори и това каква е вероятността тялото ви да преминава през т.нар. „йо-йо“ ефект между отделните периоди на спазване на диети. Тази информация, редом със списък от над 1000 различни видове храни, Ви дава точна и жизненоважна информация, от която се нуждаете, за да постигнете и поддържате своето идеално тегло.

  Нашият хранителен анализ показва и как генетиката повлиява начина, по който тялото Ви абсорбира, преобразува и използва определени хранителни вещества (витамини, минерали, антиоксиданти и т.н.) и хранителни вещества. С тази информация може да определим Вашите индивидуални хранителни нужди за отделните системи на тялото и да Ви предоставим подробен и конкретен препоръчителен дневен прием за всички хранителни вещества.

   

  Тестът, който има силата да промени живота ви завинаги! Change your life forever! Анализ на над 110 генетични вариации за по-добро опознаване на собствените ви тела.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™