REVIV
Запазете час

  mycore-header

  My core

  Започнете своята здравна революция! Уникалният пакет MyCore на REVIV ще ви покаже не само с какво трябва и не трябва да се храните въз основа на Вашите генетични данни, но ще Ви предостави и персонализирани указания за това как да тълкувате своите резултати и как да направите промените, които буквално ще променят живота ви.

  ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

  Какво включва?

  Фактори за покачване на теглото

  Дневни нужди от микронутриенти

  Хранителна непоносимост

  Megaboost® Wellness IV

  Лекарски консултации два пъти в годината

  Персонализиран хранителен режим

  quote-bg

  My Core

  $645
  ЗАПАЗЕТЕ ЧАСВ света, в който живеем, фалшива информация ни залива отвсякъде – постоянно ни се втълпява какво трябва и не трябва да консумираме.  

  Пакетът MyCore включва подробен анализ на начина на хранене и теглото, определени от Вашите гени, с който се оценява как тези гени повлияват начина, по който тялото ви абсорбира, преобразува и използва определени хранителни вещества (витамини, минерали, антиоксиданти и т.н.), както и хранителни вещества, и разкрива генетичните ви фактори, свързани с теглото.  

  По време на лекарските консултации два пъти в годината може да проследите напредъка в хранителните си навици, да определите и обсъдите какви промени сте направили и как са се отразили на ежедневието ви. Ще получите хранителния режим MyCore, създаден и разработен от един от нашите водещи специалисти, специално адаптиран към резултатите на вашето ДНК. Нашият пакет Megaboost® IV ще ви донесе здравословен баланс, ще пречисти тялото ви, като едновременно с това укрепи имунната ви система.  

  Открийте най-доброто за себе си и започнете своето лично пътешествие в света на правилното хранене още днес.  

  Разбирането на гените, които са свързани с храненето Ви, е от ключово значение, тъй като храните, които са здравословни за един човек, може да са вредни за друг.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™