REVIV
Запазете час

  top-sports nutrition

  Sports & Nutrition

  Постигнете своя пълен потенциал, като научите как тялото ви реагира на физическите упражнения и какви са оптималните начини да го зареждате с енергия, как да му дадете почивката, от която се нуждае, за да функционира максимално.

  ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

  Какво включва?

  Структура на мускулите

  Абсорбция на кислород

  Генетичен талант

  Планиране на възстановяването

  Хранителен режим за максимална производителност

  Sports & Nutrition

  sports nutrition

  Sports & Nutrition

  $1395
  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

  Нашият анализ Sports & Nutrition изследва вашите генетични вариации за оценка на атлетичните Ви възможности и таланти, като ви позволява да определите най-добрия начин за постигане на максимална производителност.

  Оценяваме гените за различните видове мускулни фибри и определяме дали имате генетична предразположеност към силови дейности или дейности, ориентирани към издръжливост.

  Освен това анализът разглежда реакциите на тялото при възпаления и травми, с което помага да се определят най-добрите начини за възстановяване след тежка тренировка или травма, и дали тялото се пречиства адекватно след тренировките.

  Комбинираме този анализ с оценка на специфичните гени за храненето и тази информация ни помага да определим най-добрите храни за подобряване на производителността на конкретния човек, с оценката на над 1 000 хранителни продукти.

   

  Ако действително желаете да подобрите тренировъчната си производителност, задължително трябва да си направите този тест! Комбинираме го с оценка на специфичните гени, свързани с храненето.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™