REVIV
Запазете час


  Следете здравословното си състояние

  Избрани основни обекти на REVIV (REVIV+) предлагат и тестове за COVID-19 и диагностични скринингови услуги, които ви помагат да държите здравето си под контрол и да вземате информирани решения за своето здраве.  

  Следете какво се случва със здравето Ви, не изпускайте от поглед напредъка в персонализирания ви режим и използвайте резултатите, за да вземате решения в реално време с нашия екип от специалисти в областта на здравната превенция.  

  За здравето и общото добруване на хората не съществуват граници и чрез нашата глобална мрежа от над 100 клиники в 50 държави ви предлагаме последователна и висококачествена диагностична услуга за здравна превенция.

  ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

  diag-michael

  „Постоянно ми задават въпроса защо е важна здравната превенция. Основната цел на този вид здравна практика е хората да запазят здравето си и да се ограничат влиянията на заболяванията през жизнения цикъл на човека. Част от нашата стратегия за здравна превенция е ранното засичане на проблемите в тялото. Ето защо редовните кръвни изследвания през годината предлага ефективно следене на здравето и позволяват на нашите лекари да идентифицират аномалиите на много ранен етап. Ранната намеса винаги е най-добрият подход. Когато става дума за здравето ни, винаги е по-добре да действаме предварително, вместо да чакаме да видим какво ще се случи и тогава да реагираме.”

  Д-р Майкъл Барниш, медицински директор, REVIV Global


  Кръвни изследвания


  Тестване за COVID-19

  diagtesting-reviv

  Вземете здравето си в свои ръце


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™