REVIV
Запазете час

  Д-р Бисер Пукалски

  Д-р-Бисер-Пукалски

  С нескрито удоволствие искаме да ви представим човекa, зад чието лице се реализира клиниката на Reviv в България – д-р Бисер Пукалски. Осъзнаваме, че задачата е почти непосилна, тъй като житейският му път е повече от наситен, пъстър и изобилен с моменти, които лесно биха намерили своето място в книгата на човешката история.

  Но ще се постараем да синтезираме информацията реалистично и достоверно, по следния начин:

  Д-р Пукалски е роден в София, израснал и завършил сециалност „Обща хирургия“ в Плевен. През втората година в казармата, по силата на обстоятелствата, става военен стипендиант и сключва договор с българската армия за 20 годишен период, което до голяма степен предопределя бъдещото му развитие.

  Доктор-Бисер-Пукалски

  В края на 80-те стартира кариерата си като още от самото й начало трупа богат опит на различни позиции в България, включително във Военномедицинска академия.

  От 2004 г. до 2015 г. сменя професионалната си посока и се отдава на военни мисии зад граница. А към днешна дата е лекарят с най-много реализирани такива – общо 15 броя. Бил е в Ирак, Афганистан, Мали, Ирак, Косово и Босна и Херцеговина, където е заемал най-различни длъжности - от общопрактикуващ лекар до ментор.

  Какво няма да забрави от мисиите в чужбина?

  Абсолютно нищо, като лютия студ, -27 °C, в Сараево; невероятната жега, +57 °C, на сянка в Кувейт; усещането за уют и дом в Мали. Както д-р Пукалски казва: „Не може да се обясни, трябва да се изживее!

  През 2015, преди да завърши последната си мисия в Кандахар, решава да кандидатства в Resident Medical Officers в Англия. Агенцията се занимава с наем на дежурни лекари от цял свят. Одобрен е бързо, сертифицира се успешно и непосредствено след пенсиониране от армията, заминава за новата си длъжност, на която отдава повече от 5 години от професионалния си опит. Работата му е ежесекундна - 24 часа в денонощието е на разположение на пациентите, като не само работи, но и живее в болниците, в които е разпределен.

   

  Д-р-Пукалски

  Междувременно се запознава с идеята за Reviv, проучва продуктите и подкрепя собствениците на клиниката за реализация на начинанието.

  Официално се завръща в България и от 01.04.2021 стъпва в длъжност като лекар и консултант за всеки, който желае да получи професионално мнение за здравословното си състояние и да предприеме нужните крачки за подобряването му.

  Горд е, че и двамата му сина следват неговите стъпки и са се посветили на същата хуманна професия. Големият, др- Явор Пукалски е доктор на медицинските науки и работи в Детска травматология на Пирогов, а малкият Никола в момента следва медицина.

  А какво му дава Reviv?

  Възможност да отдели необходимото време на всеки, който има нужда от цялостен подход за своето здраве, защото това би трябвало да стои в основата на истинската медицина. „Идеята е клиентът да си тръгне чувствайки се по-добре след разговор с мен. А съдействието му е изключително важно. То започва с доверието, което се създава със споделяне в спокоен разговор,“ смята д-р Пукалски.

  Логично, дори само един подобен разговор може да има позитивен ефект върху здравословносто състояние на всеки. Съчетано с персонализирани терапии за превенция и профилактика от Reviv, организмът, който е една съвършена лаборатория и низ от биохимични и физикохимични реакции, ще може да поддържа по-успешно състояние на хомеостаза и клетъчният метаболизъм ще работи в по-оптимален режим. Това е важно, защото съществуват редица вътрешни и външни фактори, които му пречат да си набавя или произвежда различни ценни вещества в необходимите количества, включва се в компенсаторен режим и възможността от хронични възпалителни процеси в бъдеще нараства.

  Когато приключи с професионални ангажименти, д-р Пукалски обича да се грижи за себе си като се отдава на спокойствие и прекарва време в малко севлиевско село, далеч от суматохата. Наслаждава се на тишината и уюта в къщата си, чете истински (хартиени) книги, слуша музика от грамофон, споделя компанията си с близки приятели и, ако се наложи, поддържа камината запалена. А след като се зареди с ново количество енергия и вдъхновение, пак се заема с мисията в живота си – да помага на нуждаещите се.

   

  Д-р-Б-Пукалски

  За това сме на тази земя - да оставим нещо след себе си. Деца, дом, дърво, здрав човек. И това ще остане като спомен. Всичко друго е суета,“ споделя д-р Пукалски. Или просто Бисер


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™