REVIV
Запазете час

  b12-nns

  Vitamin B12

  Ежедневното натоварване изтощава тялото. За оптимално функциониране, организмът се нуждае от Витамин B12. Ако искате да подобрите собствените си физически постижения или да компенсирате липсата на витамин В12, то този шот е точно за Вас.

  Укрепва периферната и централна нервна система, подсилва имунитета, стимулира производството на еритроцити и зарежда с енергия. Витамин В12 се грижи за регулацията на съня и мозъчната дейност, смяната на настроението и умората. Положителният ефект върху тялото се усеща веднага след процедурата.

  Цена на 1 процедура – 59 лв.

  Запазете час

  За максимални резултати комбинирайте с:

  Hydromax

  Хидратираща терапия

  Други енергизиращи шотове

  CoQ10+

  Енергизиращ шот

  Slimboost

  Детоксикиращ шот

  Vitaboost

  Антиейджинг шот


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™