REVIV
Запазете час

  Защо сега е най-подходящото време да опитате терапия с витаминен дрип?

  витаминен дрип Търсите бърз начин да подсилите имунната си система с настъпването на студеното време (и Флурона)? Защо не опитате витамин дрип? Това е най-новата уелнес мания на знаменитостите (Гуинет Полтроу, Мадона и Криси Тейгън са запалени почитатели на интравенозните бустери, известни като „Витаминни дрипове”). Така наречената IV витаминна терапия или IV хидратираща терапия, както е известна още, представлява внимателно формулирани миксове от витамини, минерали и аминокиселини, които се въвеждат директно в кръвоносния поток чрез система и определено са най-новия уелнес хит на пазара. А коя е най-добрата новина? Всички продукти от серията, от средствата за борба със стреса и лековете за махмурлук до миксовете, които могат да подпомогнат съня, нивата на енергия и концентрацията, всеки витаминен микс може да бъде съобразен с вашите нужди. Нещо повече, можете да получите всичко това в комфорта на собствения си дом, благодарение на приложенията за красота като Ruuby. Всъщност, според приложението, от началото на пандемията резервациите за интравенозни инфузии с витамини са се увеличили с 300 процента.

  Как действат витаминните дрипове?

  IV витаминна терапия „Интравенозните витаминни дрипове са целенасочен начин за доставяне на богатство от основни витамини, минерали и аминокиселини директно в кръвоносния поток на тялото“, казва д-р Янис Александридес от Харли Стрийт № 111. „Те са невероятен начин да постигнете бързо възстановяване на организма си, ако сте човек, който води натоварен начин на живот, защото витаминните дрипове възстановят хранителните вещества, хидратират организма, засилват имунната ви система и ще ви помогнат за възстановяване от заболяване и дори след упражнения и тренировки”. Както знаем, витамините, минералите и аминокиселините са жизненоважни за естествените процеси и функции на нашето тяло. Без тези основни хранителни вещества тялото просто ще започне да се разпада. Ние си набавяме повечето необходими вещества чрез храната, но можем да ги получим и чрез витаминни добавки. Въпреки това, докато добавките по формата на дъвка или хапчета се прилагат през устата и следователно преминават през храносмилателната система, което понякога води до ограничена абсорбция, витаминните дрипове позволяват на всички хранителни вещества да постъпят директно в тялото. „Интравенозната хранителна терапия води до 100 процента абсорбция в кръвния поток и следователно е бърз и ефективен начин за набавяне на ключови хранителни вещества като витамини, минерали и антиоксиданти“, казва д-р Майкъл Барниш, ръководител на Департамента по генетиката и науката за живота в REVIV. Просто казано: те са много ефективен начин за получаване на хранителните вещества, от които тялото ни се нуждае, за да функционира правилно.

  Подходящи ли са витаминните дрипове за вас?

  IV хидратираща терапия Казано накратко: Да. „Чрез IV терапия ние се стремим да подпомогнем тялото по много начини, включително чрез подпомагане функционирането на естествената имунна система на тялото, повишаване на енергийните нива, [насърчаване] на по-добри нива на хидратация и подпомагане на процеса за детоксикация“, казва Ребека Бейърд, старша медицинска сестра в Лансерхоф ет ди Артс Клъб [Lanserhof at the Arts Club]. Освен подобряване на здравословното състояние като цяло, това, което положително отличава витаминните дрипове, е че те могат да бъдат пригодени специално за вашите нужди. Ruuby предлага стандартни опции, включително терапиите „Deluxe Recovery”, микс, който е добър при махмурлук; „Under the Weather” за терапия при болестни състояния; „Jet Lag” – терапия за преодоляване на умората от часовата разлика след продължително пътуване; „Immunity” за укрепване на имунната система; и „NAD дрипове”, ноотропна терапия, стимулираща мозъка. Но също така можем да изготвим специален витаминен микс за вас. „Витаминната инфузионна терапия за всеки клиент варира в зависимост от неговите конкретни нужди и въз основа на предишната му медицинска история, след, разбира се, медицинска консултация с нашия екип“, подчертава д-р Търнър от Effect Doctors, медицински партньор на приложението Ruuby. Прилагаме същото и в Лансерхоф, „Ние предлагаме консултация с лекар на всеки клиент и след това можем да препоръчаме индивидуален план за терапия въз основа на вашите цели и текущо здравословно състояние“, казва Ребека Бейърд.

  Каква е продължителността на терапията IV витамин дрип?

  Интравенозни витаминни Действителният процес може да продължи между 30 минути и един час, в зависимост от инфузията. „Това идеално стимулира организма на тези, които пътуват често или работят прекалено дълги часове, защото можете лесно да направите терапията по време на обедната си почивка, след работа или през уикенда като част от рутинните си задължения“, казва д-р Александридес. Що се отнася до ефектите, резултатите могат да варират. „Всеки е различен и следователно ще изпита различни резултати“, казва д-р Матю Калкасола, главен лекар в организацията Get A Drip. Някои се чувстват по-енергизирани и детоксикирани след инфузия, докато други може да не забележат физическа разлика. Но ще имат повече витамини в организма си, които са лесни за усвояване от тялото. Средно, за да се абсорбира напълно от тялото на витаминната инфузия са й необходими около 24 часа.

  Колко често можете да прилагате терапия с витамин дрип?

  интравенозните IV дрип терапии „Максималният брой интравенозни терапии, които препоръчваме да приемете, е девет за период от шест месеца“, обяснява д-р Калкасола. „В зависимост от това какво се прилага, ние не препоръчваме повече от две интравенозни терапии на седмица”. Всеки организъм е различен и винаги трябва да слушате собственото си тяло. Това, което препоръчваме, е средно по една терапия с витаминен дрип на месец.
  Безопасни ли са витаминните дрипове?
  В правилно обучени и подходящо квалифицирани ръце интравенозните IV дрип терапии са изключително безопасни. Като общо правило, формулите се разработват от екип от лекари специалисти и квалифицирани медицински сестри, за да се осигурят правилни дози и максимална безопасност. Пациентите се проследяват отблизо от медицинския персонал, след като са попълнили медицински въпросник. Винаги, обаче, е полезно да се извършва проверка.

  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™