REVIV
Запазете час

  about-us

  REVIV SOFIA

  REVIV Sofia е част от мрежата клиники на глобалния лидер в областта на интравенозните инфузии REVIV. С над 90 клиники по света и над 1 000 000 изпълнени терапии, REVIV е довереният партньор по пътя на качествения начин на живот – пълен с енергия, сила и здраве и най-доброто място за интравенозни терапии.

  В България REVIV е създадена от екип, начело с д-р Бисер Пукалски.

  Мотото на REVIV e „Живей отвъд границите“. В REVIV Sofia вярваме, че всеки заслужава да се радва на най-добрата си форма и Ви подаваме ръка в това начинание!

  МИСИЯ

  Мисията ни е да вдъхновим хората по света да постигат цели отвъд границите на своите възможности, с помощта на висококачествени услуги, подобрявайки уелнес индустрията на глобално ниво.

  ВИЗИЯ

  Концепцията е следната: в комфортна обстановка, предлагаме на клиентите изключително високо ниво на грижа с интравенозни и мускулни процедури, зареждащи организма с витамини, хранителни добавки, антиоксиданти и електролити, без да е необходимо посещение на лекарски кабинет.

  ИСТОРИЯ

  Пътешествието започва през 2011, когато 4 експерта в областта на медицината, работещи в спешно отделение, с общ професионален опит от 40 години, се събират с една цел: да създадат място, комфортно като СПА център, в което да предлагат висококачествени интравенозни терапии, за превенция и защита на организма. Година по-късно в Маями, САЩ, отваря врати и първият медицински СПА център в света за интравенозни вливания.

  След неговия успех, Лас Вегас е следващият най-логичен избор за REVIV. Сухият пустинен климат в комбинация с бурния начин на живот, е идеалното място за уелнес терапиите на бранда. Първата клиника в града на греха е позиционирана в красивия хотел MGM Grand, но бързо след това последва необходимостта от отваряне на още две клиники в Лас Вегас, в The Venetian и The Cosmopolitan. За да имат клиентите възможност за бърз и лесен достъп до иновативните интравенозни терапии.

  Осъзнавайки, че те дават възможност на всеки, който иска да постига физически и интелектуални цели отвъд границите на своите възможности, брандът отваря клиники в световните финансови центрове Ню Йорк, Лондон и Хонг Конг. Но не спира до там…

  Така, за по-малко от 8 години, Reviv се разраства в световен лидер в интравенозните уелнес терапии, с 90 центрове, в над 40 държави по целия свят. За този период са успешно обучени над 500+ медицински специалиста на добри практики и са проведени над 1 000 000 вливания.

  Запазете час


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™