REVIV
Запазете час


  Интравенозни терапии

  В идеалния свят всички бихме пили достатъчно течности всеки ден, бихме яли достатъчно питателни храни, съдържащи основните необходими на организма витамини, бихме били защитени от токсините от околната среда и бихме живели в постоянна среда без стрес.

   

  За съжаление повечето от нас не са в състояние да правят всичко това ежедневно, въпреки че се опитваме да подобряваме постоянно начина си на живот. Затова имаме нужда от решение, което да подпомогне усилията ни и да осигури храненето и грижите, от които се нуждаем, за да бъдем възможно най-здрави.

   

  Тук на помощ идват интравенозни терапии. С тяхна помощ се решават много задачи за правилното функциониране на организма и разкриване на пълния потенциал на здравето.

  REVIV предлага шест специално разработени процедури

  Kоито осигуряват на тялото нужното количество витамини, хранителни вещества, електролити и антиоксиданти – в зависимост от конкретните нужди и състояние.

   

  Терапиите за хидратация са необходими по различни причини: регулиране на телесната температура, поддържане на нормалното функциониране на органите, поддържане на здравето на кожата и на ставите, предотвратяване на инфекции, качествен сън и още много. Хидратацията на организма чрез интравенозни терапии е сред най-добрите начини за възстановяване след физическо натоварване и преодоляване на умората.

   

  Благодарение на интравенозните терапии могат да бъдат изпитани непосредствените ефекти на аскорбиновата киселина, витамините от В-комплекс и уникалния микс от минерали, прилагани интравенозно. Някои от потенциалните ползи са: детоксикация на имунната система, възстановяване на запасите от основни витамини, намаляване на възпаленията, подобряване на кръвообращението, възстановяване на енергията.

   

  В допълнение към токсините, микробите и стреса, всеки ден се изправяме и пред постоянни и нови заплахи за имунитета, особено в сезона на настинките и грипа. Интравенозните терапии въоражават тялото с необходимата защита, като насищат организма с нужните витамини, намаляват продължителността на симптомите и ускоряват оздравяването.

   

  Друг вид интравенозна терапия помага за подобряване на атлетичните постижения и ускоряване на времето за възстановяване на мускулите след тренировка и състезание, като попълване на баланса на хранителните вещества и хидратира организма за пълен рефреш.

  Интравенозните терапии възстановяват баланса

  Интравенозните терапии са от голяма помощ при алергии и хронична болка като мигрена например. Специално формулираните коктейли намаляват възпаленията, възстановяват баланса на хранителните вещества, витамини и минерали, намаляват хроничната болка и рехидратират организма.

   

  Интравенозните терапии могат да помогнат за намаляване на някои от негативните ефекти от стареенето, както при мъжете, така и при жените. Специалните комплекси придават на кожата сияен тен и естествен блясък, укрепват косата и ноктите, намаляват бръчките.

   

  Ако се нуждаете от хидратация след продължително физическо натоварване, или имате нужда да възстановите силите си след прекарани грип или силен стрес, ако искате да забавите процесите на старенее и да се наслаждавате на живота енергични, здрави и по-млади, нашите терапии са на ваше разположение.

  Често задавани въпроси

  IV-Bag-Hydromax

  Hydromax

  IV-Bag-Megaboost-nns.

  Megaboost

  miniboost-bag

  Miniboost

  IV-Bag-Royal-Flush-nns

  Royal Flush

  IV-Bag-Ultraviv-nns

  Ultraviv

  IV-Bag-Vitaglow-nns

  Vitaglow


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™