REVIV
Запазете час

  hydromax-1-nns

  Hydromax

  Помогнете на тялото си да се възстанови и хидратира бързо след интензивна тренировка с терапията Hydromax. Освен хидратацията, от която се нуждаете, тази процедура доставя минерали и антиоксиданти, от които организмът се нуждае, за да се възстановите бързо след физическа активност.

  Без значение дали сте любители на предизвикателствата на триатлоните или обичате емоцията от бойните спортове, нашата хидратираща интравенозна терапия ще помогне на тялото Ви да се енергизира и да бъде по-издръжливо от всякога. Намалява наличието на млечна киселина, за да облекчи мускулната треска след интензивни натоварвания.

  Не е задължително да сте спортист, за да се възползвате от хидратиращата терапия на REVIV. Hydromax повлиява добре за облекчение при слънчеви изгаряния, както и при други причинители на дехидратация в организма.

  Цена за 1 процедура: 199 лв.

  Запазете час

  За максимални резултати комбинирайте с:

  Vitamin B12

  Енергизиращ шот

  CoQ10+

  Енергизиращ шот

  Други интервенозни терапии

  Megaboost

  Уелнес терапия

  Vitaglow

  Антиоксидантна терапия

  Ultraviv

  Възстановяваща терапия

  Royal Flush

  Премиум терапия


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™