REVIV
Запазете час

  megaboost

  Miniboost

  Открийте новото попълнение в семейството на Megaboost – Miniboost. Интравенозна терапия, съдържащата витамин B12, C и комбинация електролити. Подсилва имунната система, презарежда тялото при преумора след пътуване и при честа смяна на часовите зони.

  Поради по-малкия си формат спрямо Megaboost, процедурата е идеална за тези, които за първи път решават да се доверят на инфузионни терапии, притиснати са от времето или търсят по-икономично решение.

  За перфектно балансирано тяло и повишен имунитет.

  Цена на 1 процедура – 250 лв.

  Запазете час

  За максимални резултати комбинирайте с:

  Vitamin B12

  Енергизиращ шот

  Vitaboost

  Енергизиращ шот

  Други интервенозни терапии

  Vitaglow

  Антиоксидантна терапия

  Ultraviv

  Възстановяваща терапия

  Hydromax

  Хидратираща терапия

  Royal Flush

  Премиум терапия


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™