REVIV
Запазете час

  royal-flush

  Royal Flush

  Royal Flush е комбинирана процедура, която съчетава в себе си възстановяващите свойства на Ultraviv с ултра-детоксикиращия коктейл от витамини и антиоксиданти на Megaboost и антиейджинг формулата на Vitaglow.

  Тази процедура възстановява хидратацията, доставя необходимите минерали и витамини, укрепва имунната система, детоксикира тялото, намалява възпалителните процеси, облекчава болката и гаденето, зарежда с енергия, подмладява кожата, засилва защитните функции на клетките и предпазва от ефектите на свободните радикали.

  В резултат получавате премиална терапия с осезаемо възстановяване и уелнес изживяване.

  Цена на 1 процедура – 689 лв.

  Запазете час

  За максимални резултати комбинирайте с:

  Vitaboost

  Енергизиращ шот

  CoQ10+

  Енергизиращ шот

  Други интервенозни терапии

  Megaboost

  Уелнес терапия

  Vitaglow

  Антиоксидантна терапия

  Ultraviv

  Възстановяваща терапия

  Hydromax

  Хидратираща терапия


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™