REVIV
Запазете час

  ulvraviv-1-nns

  Ultraviv

  Възстановяваща терапия с богата формула антиоксиданти, витамини и минерали за бързо влизане във форма след прекарани грип или настинка, при сезонни алергии и други възпалителни процеси, както и за бързо преодоляване на махмурлук.

  Забързаният начин на живот, натовареният график и динамичното ежедневие безспорно са комбинация, която изтощава тялото и го прави податливо на множество заболявания. Терапията Ultraviv е разработена в отговор на това, като подпомага цялостното възстановяване на организма, доставя енергия и хидратира.

  С Ultraviv не позволявате на грипа, натоварения работен ден или махмурлука да определят качеството ви на живот!

  Цена на 1 процедура – 299 лв.

  Запазете час

  За максимални резултати комбинирайте с:

  Vitamin B12

  Енергизиращ шот

  CoQ10+

  Енергизиращ шот

  Други интервенозни терапии

  Megaboost

  Уелнес терапия

  Vitaglow

  Антиоксидантна терапия

  Hydromax

  Хидратираща терапия

  Royal Flush

  Премиум терапия


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™