REVIV
Запазете час

  vitaglow

  Vitaglow

  Забавете ефектите на стареене и се насладете на видимо по-млада кожа с помощта на антиоксидантната терапия Vitaglow. Въпреки че е невъзможно да спрете процеса на стареене, тази детоксикираща интравенозна терапия ще ви помогне да изглеждате подмладени и да забавите метаболитните промени, които засягат външния вид на кожата.

  Vitaglow съдържа висока доза от един от най-важните антиоксиданти за човешкото тяло – Глутатион, който се бори с последствията от хронологично стареене. Същевременно подобрява външния вид на кожата, косата и ноктите. Благодарение на Глутатиона, клетките се възстановяват по-бързо, а тялото се детоксикира. За още по-добри резултати, формулата е обогатена с витамин С.

  Цена на 1 процедура – 389 лв.

  Запазете час

  За максимални резултати комбинирайте с:

  Vitamin B12

  Енергизиращ шот

  CoQ10+

  Енергизиращ шот

  Други интервенозни терапии

  Megaboost

  Уелнес терапия

  Ultraviv

  Възстановяваща терапия

  Hydromax

  Хидратираща терапия

  Royal Flush

  Премиум терапия


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™