REVIV
Запазете час

  Как да върнем младостта на кожата

  Как да върнем младостта на кожата

  Как да придадем на кожата си тонус и сияен вид? Как да върнем младостта на кожата?

  Какви са тайните на поддържането на кожата млада?

  1. На първо място – това е хидратацията

  С възрастта кожата ни започва да губи все повече и повече влага и по този начин провокира появата на бръчки. Затова са разработени различни овлажнители за кожата. Те помагат и се справят със липсата на влага в кожата и в резултат на това с преждевременното стареене.

  Хидратираната кожа много по-успешно се противопоставя на негативните фактори на околната среда, които непрекъснато и ежедневно нарушават нейната плътност и еластичност.

  Важно е да запомним, че ако кожата ни не е достатъчно хидратирана, тогава колагенът, който е отговорен за нейната еластичност, ще се унищожава и постепенно стегнатата кожа на лицето ще изчезне.

  Днес индустрията за красота ни предлага много начини да си върнем свежия младежки вид.

  • Масаж на кожата на лицето

  Масажът на лицето с право е една от тайните на поддържането на младостта на кожата. Той подобрява оттока на лимфата, облекчава умореното лице, подобрява кръвообращението и прави кожата по-еластична и гладка.

  Идеята за масаж на лице е дошла от Япония – като си помислим, колко перфектни изглеждат лицата на японските жени.

  Масажът лесно можем да извършваме у дома – достатъчно е да го правим 15 минути на ден преди лягане. Разбира се, не бива да очаквате мигновено стягане, защото при изпълнението на такива техники редовността на масажа е много важна. Постепенно ще забележите, че лицето Ви изглежда по-здравословно, а от отоците ще се отървете практически много бързо.

  • Правилното хранене

  За да може кожата Ви да получава всички необходими хранителни вещества, е важно да помислите какво точно ядете и в какви количества.

  Известно е, че производството на колаген намалява след 30-годишна възраст. Така, че ако все още не сте балансирали диетата си до тази възраст, значи е време да го направите, заслужава си да се погрижите за младостта на кожата си.

  За да се поддържа синтезът на колаген в обем, достатъчен за поддържане на здравето, младостта и красотата на кожата, експертите препоръчват осигуряване на достатъчно количество витамин С, магнезий, цинк и мед в организма.

  Колагенът се съдържа в месото, рибата и яйцата, тоест в животинските продукти. Има го и в зеленолистните зеленчуци, но в доста по-малки количества.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™