REVIV
Запазете час

  Освободете тялото си от токсини чрез интравенозни инфузии

  токсини в организма

  Постоянна или лесна умора, раздразнение, слабост, сив тен на кожата, суха коса – признаците на стреса се разпознават веднага. Но това могат да бъдат и признаци за нужда от детоксикация на организма от токсини.

  В тялото на всеки човек има токсични химикали. Те проникват във водоснабдяването, въздуха и дори в домовете ни. Много от тях имат отрицателни последици за здравето ни.

  Невъзможно е напълно да се избегне това. Но можем да се опитаме да сведем до минимум дългосрочните ефекти от тяхното въздействие.

  Последствията от токсините, които ни заобикалят – са видни – сами си помислете как преди 100 години ракът например не е бил толкова разпространен, както днес, когато е водеща причина за смъртността в световен мащаб. Освен това възрастта на раковоболните значително пада, което е свързано с въздействието на плода, докато е в утробата, а също и през първите пет години от живота.

  Замърсеният въздух и токсини в организма

  Докато мултинационалните корпорации и правителства работят за минимизиране на излагането ни на токсини, като приемат по-строги екологични стандарти и закони за замърсяването, ние, от своя страна също трябва да направим всичко по силите си не само да избегнем излагането на токсични химикали, но и да оптимизираме естествените механизми за прочистване на нашето тяло, за да неутрализираме ефектите от отровите, които ни заобикалят.

  Замърсеният въздух е не по-малко опасен за здравето от тютюнопушенето. По-строгите стандарти за качество на въздуха и по-малкото пушачи помагат за предотвратяване на белодробни заболявания.

  Детоксикацията на тялото чрез поддържане на здравето на черния дроб и бъбреците е от решаващо значение за прочистването на телата ни. А в това начинание доказано най-ефективно действие имат интравенозните инфузии с комплекси включващи витамини, микроелементи, аминокиселини, имуномодулатори, антиоксиданти, хепатопротектори и други, формулирани според нуждите на индивидуалния организъм.

  С тяхна помощ лесно могат да бъдат премахнати токсините от тялото и да бъдат нормализирани метаболитните процеси. Но преди да разберете защо IV терапиите са толкова ефективни в прочистването на тялото от токсини, узнайте повече за това как токсините попадат в организма ни и как да разпознаете, че тялото ви има нужда от деткс.

  Симптоми на токсично въздействие

  симптоми на токсично въздействие

  Симптомите на токсична експозиция варират от леки до никакви симптоми, но могат да са и умерени до тежки. Всички ние сме изложени на замърсители и целта ни трябва да бъде да ги открием, да сведем до минимум и елиминираме доколкото е възможно въздействието им.

  Симптомите могат да включват:

  • хронична кашлица
  • слуз от назофаринкса
  • диспнея
  • химическа чувствителност
  • главоболие
  • хронична умора
  • чести инфекции
  • световъртеж
  • загуба на паметта
  • когнитивно увреждане
  • помътняване на съзнанието
  • диария

  Избягвайте въздействието на токсините

  Постоянно сме изложени на контакт с химикали. Те навлизат в устата ни с храната, нанасяме ги върху кожата си под формата на лосиони, кремове за бръснене, грим и различни продукти за грижа, които много от нас използват ежедневно.

  Локалното приложение върху кожата води до директно усвояване на химикалите в кръвния поток. Излагаме белите си дробове на токсини, когато дишаме въздух, замърсен от автомобилни изгорели газове и такива от химически заводи. Тютюнопушенето, химически почистващи препарати, лепила за мебели, смоли и разтворители също вредят на организма ни. Химическите освежители за въздух също може да причинят излагане на токсини. За щастие има по-безопасни алтернативи.

  Казват, че разликата между отровата и лекарството е само в размера на дозата. Това важи и за немедицинските химикали, на които сме изложени. Списъкът включва токсини като арсен, живак, кадмий (в батериите), олово (в оловни тръби, почвата и замърсената вода), летливи органични съединения (в бои, стари уреди), бензол (в цигарите), фталати (в пластмаси, парфюми, лак за нокти), бисфенол А (в пластмасовите съдове за съхранение) и др.

  Освен това е изключително важно да се използват медицински и козметични продукти, които не съдържат канцерогени.

  Почистете тялото и дома си от „токсини“

  детоксикация на организма

  Има няколко неща, които можете да направите, за да прочистите тялото си от токсини. Променете храненето си, избягвайте преработените храни, премахнете живака от устата си, подобрете здравето на червата, на черния дроб и оптимизирайте функцията на бъбреците. Това са само някои от действията, с които да промените ежедневието си.

  Използвайте нетоксични почистващи продукти у дома, екологично чиста и органична козметика за коса и кожа. Погрижете се за зъбите си. Много хора все още имат „сребърни пломби“ в устата си – изработени от живачно-сребърна амалгама. Живакът обаче може да влезе в кръвния поток под формата  „насищащ газ“. Важно е да ги смените, но е важно и зъболекаря да ги премахне внимателно, за да не попадне живак в организма по време на отстраняването.

  Опитайте се да избягвате преработени храни и храни с високо съдържание на захар. Избягвайте изкуствените подсладители и такива с високо съдържание на фруктоза, тъй като те натоварват метаболизма ви. Избирайте органични плодове и зеленчуци, както и месо без хормони.

  Погрижете се за здравето на червата

  Основният начин, по който токсините влизат в тялото ни, са нашите черва. Хората с проблеми с червата като синдром на раздразнените черва, хронична диария, запек, подуване на корема и др. често страдат от така наречения синдром на проблем с абсорбцията. Слабата чревна бариера води до повишена абсорбция на химикали и токсини.

  Можем да оптимизираме здравето на червата с качествени пробиотици и пребиотици, също и с консумирането на повече плодове и зеленчуци. Това е от съществено значение за развитието на здрав чревен микробиом.

  Но най-добър ефект имат интравенозните инфузии, които осигуряват директен достъп на хранителните вещества, витамини и минерали до стомашно-чревния тракт, за да балансират микробиома. Инфузиите бързо възстановяват баланса на активните вещества в кръвта, а ускореният метаболизъм помага на организма по-бързо да се освободи от нежеланите токсични вещества и елементи.

  Балансирайте работата на черния дроб

  интравенозни инфузии за черния дроб

  Задачата на черния дроб е да премахва токсините от кръвта. Той извършва поредица от сложни химични реакции, насочени към освобождаване на кръвта и цялото тяло от токсични химикали, лекарства и други чужди вещества, на които сме изложени. Затова е важно да го поддържате в идеално състояние. Избягвайте прекомерната консумация на алкохол.

  За оптимизирането работата на чрния дроб и поддържане на здравето му е добре да приемате добавки като селен, цинк, NAC (N-ацетилцистеин), фолиева киселина, витамин B12. Съществуват интравенозни инфузии със специално формулиран комплекс от хранителни вещества и елементи, предназначен за детоксикация на организма и за поддържане здравето на черния дроб.

  Оптимизирайте функцията на бъбреците

  Бъбреците са отговорни за филтрирането на кръвта и премахването на токсините, излишната сол и всичко останало, от което тялото иска да се отърве. С напредването на възрастта скоростта на филтрация на бъбреците естествено намалява. Някои лекарства могат да бъдат токсични за бъбреците.

  Изследванията показват, че има храни, които помагат за възстановяване на оптималната бъбречна функция и улесняват детоксикацията. Такива са: сок от цвекло, боровинка, куркумин (може да се използва като подправка или добавка), червен пипер, зеле, чесън, лук, къдраво зеле, карфиол, джинджифил, шоколад (с поне 75% какао). Но за оптимизация на бъбречната функция отново в помощ са интравенозните инфузии, които доставят активните вещества директно в кръвопотока, което води до незабавното им усвояване от организма и бърз ефект.

  Поддържането или възстановяването на здравето не е лесна задача, но е приоритет и си заслужава.
  • Първо, трябва да избягваме токсините в храната, диетата и въздуха.
  • Второ, трябва да използваме домакински продукти, които не създават риск от здравословни проблеми.
  • Трето, трябва да оптимизираме приема на хранителни вещества, като спазваме здравословна диета, упражнения и прием на подходящи добавки. А включването на интравенозните инфузии с антиоксидантни комплекси е сред най-ефективната грижа за здравето на тялото и на ума ни.

  Следвайки нашите предложения, можете да увеличите вероятността за дълъг, щастлив и здравословен живот с интравенозни терапии REVIV.

  Симптоми на токсично въздействиеВсички ние сме изложени на замърсители, а симптомите могат да включват: хронична кашлица, слуз от назофаринкса, химическа чувствителност, главоболие, хронична умора, чести инфекции, световъртеж, загуба на паметта и други.
  Погрижете се за здравето на черватаОсновният начин, по който токсините влизат в тялото ни, са нашите черва. Можем да оптимизираме здравето на червата с качествени пробиотици и пребиотици, също и с консумирането на повече плодове и зеленчуци.
  Възстановяване на организма от токсиниОптимизирайте приема на хранителни вещества, като спазвате здравословна диета, упражнения и прием на подходящи добавки. А включването на интравенозните инфузии с антиоксидантни комплекси е сред най-ефективната грижа за здравето на тялото и на ума.
  Детоксикация на тялотоМоже да стане чрез поддържане на здравето на черния дроб и бъбреците. Доказано ефективно действие имат интравенозните инфузии с комплекси включващи витамини, микроелементи, аминокиселини, имуномодулатори, антиоксиданти, хепатопротектори и други, формулирани според нуждите на индивидуалния организъм.
  Почистете тялото и дома си от токсиниПроменете храненето си, избягвайте преработените храни, премахнете живака от устата си /пломби/, подобрете здравето на червата, на черния дроб и оптимизирайте функцията на бъбреците.

  Често задавани въпроси


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™