REVIV
Запазете час

  Слънцето състарява? Ето как да съхраните младостта на кожата си!

  Слънцето състарява

  Слънцето състарява?

  Ето как да съхраните младостта на кожата си!

  Мислите, че бръчките се появяват с възрастта? Лекарите са на друго мнение: често основният виновник за процеса се оказва фотостареенето. Въпреки че антрополозите преместиха горната граница на младостта до 50 години, има какво да се направи (за организма като цяло и за кожата), за да изглеждаме млади на 50+ и отгоре.

  Според редица изследвания именно фотостареенето е причината за ранното стареене на кожата в 80% от случаите. Самият термин става популярен преди около 30 години. Когато учените потвърдиха, че поради активното излагане на слънчева светлина в кожата се отключват процеси, подобни на хронологичното (свързано с възрастта) стареене. Епидермисът се удебелява, клетъчното обновяване се забавя и кожата става по-суха и груба. А върху нея се появяват червени точки и “звездички” – разширени капиляри, нарушения в пигментацията и фина мрежа от бръчици. Поради промени в структурата на колагеновите и еластиновите влакна, тя губи своята еластичност и сякаш “увисва”.

  В момента, в който кожата промени цвета си на бронзов под въздействието на слънчевите лъчи, се активират естествените механизми на нейната антиоксидантна защитна система. Но те невинаги са достатъчни: например след активно събиране на тен, кожните клетки се нуждаят от около четири дни, за да се възстановят. Ако кожата продължително е била изложена на слънце, разрушителните процеси в клетките й протичат по-бързо от възстановителните.

  UV лъчите и кожата

  Под въздействието на ултравиолетовото лъчение се образуват свободни радикали. (Реактивни кислородни видове (ROS)) – молекули, които унищожават други молекули, увреждат мембраната на клетките, протеините и ДНК. Те допринасят най-много за процеса на стареене нa кожата вследствие на слънчевата радиация. Колкото по-тънка е кожата и по-бързо изгаряте, толкова по-голям е рискът от преждевременно стареене. Признаците за това могат да се появят дори на 20-25 години – ако не предприемете сериозни превантивни мерки. Представете си какво става с отхапана ябълка, оставена на процесите на окисляване, породено от свободните радикали. Нещо подобно се случва и с кожата ни, но не за минути, а за години.

  Профилактика на стареенето

  Първата и най-важна защита е използването на козметика с SPF. Почти всички дневни кремове (и фон дьо тен) последно поколение имат слънцезащитен фактор. Обикновено той е SPF 15 или 25 – според учените това е достатъчна защита в градски условия. Някои растителни масла – например сусам, авокадо, карите – също имат лек SPF. Важно условие е слънцезащитната козметика да се нанася върху всички участъци на кожата. А според американските учени, дори и когато сте в помещение, но сте изложени на светлината, влизаща през прозорец. UVA лъчите могат да проникнат през стъклото, а точно те са отговорни за стареенето на кожата.

  Фотостареенето засяга кожата на всяка възраст, затова не разчитайте на младостта. Мощен възстановителен ефект за кожата имат антиоксидантите – изпозлвайте нощна козметика с антиоксиданти (екстракт от червено грзде или ретинол), за да ускорите регенерацията на клетките след излагане на ултравиолетови лъчи.

  Избягвайте прегряване на тялото: за това способства действието на инфрачервените (топли) лъчи, които също са отговорни за увеличаването на фотостареенето в организма.

  Не забравяйте да овлажнявате кожата си ежедневно и да пиете поне 2.5 литра вода. В противен случай клетките си изразходват цялата си енергия в борбата с дехидратацията и няма да могат да се възстановят напълно. Осезаема помощ в процеса на хидратиране на тялото има интравенозната терапия на REVIV Hydromax.

  Не забравяйте за витамините

  Те помагат на кожата в борбата с преждевременното стареене. Проучване на учени от Калифорнийския университет доказва, че всякаква форма на прием на витамини е важна. Според тях витамините А, С и Е са най-ефективните борци срещу фотостареенето. Американските изследователи са добавили към тях и витамин В3 (никотинамид): козметиката с него помага за възстановяването на колагеновите влакна и за заличаването на пигментните петна. Но интравенозната терапия гарантира 100%-овото им усвояване от организма, особено на витамините С и В.

  Инфузиите и красотата

  За да неутрализира действието на вредните свободни радикали (и да предотврати оксидативния стрес, който състарява кожата ни и организма като цяло), тялото ни използва антиоксиданти. С възрастта (освен излагането на слънце и оксидативния стрес) способността на кожата ни да деактивира свободните радикали естествено намалява, водейки до ранното стареене. Антиоксидантната терапия (под всякаква форма) пряко влияе на процесите на регенерация на организма, съответно и на кожата.

  Здравето и младостта на кожата е следствие от здравето на целия организъм. 100% усвоимите вещества в интравенозните терапии водят до гарантиран резултат от приложението им и помагат да съхраните красотата и младостта. Съставът им се отличава в зависимост от желания резултат и нуждите на организма, но повече или по-малко стандартните съставки включват витамин С, витамини от група В, магнезий, калций, аминокиселини, антиоксиданти (включително Глутатион).

  Например високото съдържание на витамин С решава много задачи едновременно и успява да се справи със сезонни неразположения, с уморена кожа със сив повяхнал тен. Резултатите впечатляват дори отчаяните скептици: естествено сияйна кожа, равномерен тен и подсилена имунна система. Това се дължи на възстановения процес на производство в тялото на вещества като колаген, еластин и хиалуронова киселина, които поддържат кожата млада и стегната. Енергизиращият шот на Reviv Vitaboost снабдява организма с мощния антиоксидант Глутатион, който изключително ефективно се бори с признаците на стареене и предотвратява влиянието на свободните радикали, а кожата вследствие придобива сияен тен.

  Обичайна е комбинацията между действието на интравенозна терапия и естетични интервенции.

  Ако целта ви е стягане и изглаждане повърхността на кожата, заличаване на белези от акне и пигментации, към коктейла с витамин С ще ви добавят Глутатион, коензим Q10  или цинк. Освен това естетственият антиоксидант Глутатион спомага за успокояване на кожата след лазерни процедури и мезотерапия. Антиоксидантната интравенозна терапия Vitaglow помага за забавяне на метаболитните промени, които засягат състоянието и външния вид на кожата, като ефектът от нея е видимо подмладена кожа. Формулата й е обогатена с витамин С и Глутатион.

  Заповядайте в центорвете на REVIV, за да съхраните младостта на тялото си и на духа си с помощта на 100% ефективния начин за това – чрез интравенозна терапия


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™