Основни

Боли ли?

Всеки човек е уникален, някои хора имат страх от игли, a други подхождат с интерес към подобни интервенции. С висококвалифицирания ни медицински екип, ние в REVIV се стараем да направим всеки дискомфорт едва забележим.

Всеки ли може използва терапиите на REVIV?

Голяма част от хората могат да се подложат на процедурите REVIV. Има случаи, в които се налага да не приемем човек, не защото той няма необходимите качества, за да е клиент на REVIV, а защото може да се нуждае от допълнително диагностично изследване или наблюдение. Гордеем се с нашия професионализъм, за който безопасността е най-висок приоритет.

Здравната ми застраховка включва ли терапиите на REVIV?

Не. Нашите терапии не са включени в здравната застраховка.

Безопасни ли са интравенозните терапии и енергизиращите шотове на REVIV?

Да. Нашите интравенозните терапии и енергизиращите шотове са разработени от експерти в областта на медицината с общ професионален опит от 40 години. Трябва да се отбележи, че всички медицински терапии носят риск, затова е важно пациентът да разбере рисковете, ползите и алтернативите и да се подлага на терапии само при сертифициран медицински персонал.

Трябва ли да си запиша час?

Съветваме Ви да запазите час преди да посетите нашата клиника. Разбира се, добре дошли сте в REVIV SOFIA и без предварително записан час, но е възможно да се наложи да изчакате, за да получите Вашата процедура.

Предлагате ли посещения по домовете?

За Вашия комфорт Reviv Sofia предлага индивидуални посещения в удобно за Вас време и на желана от Вас локация. За нас е важно личното пространство на всеки един човек, поради тази причина конфиденциалността е строго застъпена в политиката ни.Живейте извън границите на възможното с Reviv и запазете своята индивидуална процедура на телефон +359(0)24887690, имейл sofia@revivme.bg или чрез формата ни за резервация.

Интравенозни терапии

Необходимо ли е да направя специални изследвания преди Интравенозните терапии на REVIV?

Не. Няма нужда от каквито и да било тестове преди консултация. Ние не поставяме медицински диагнози и терапиите не са предназначени за лечение на медицински заболявания. Терапиите възстановят баланса на тялото и укрепват здравословно състояние.

Какво е предимството на интравенозната хидратация?

Интравенозните терапии са създадени така, че полезните вещества и витамините се усвояват директно от организма. Хидратиращите терапии не са заместители на пероралния прием на вода. Те служат като добавка или алтернативно решение за бързо рехидратиране и набавяне на хранителни вещества, възстановявайки организма до оптимален баланс. Пиенето на големи количества течности може да доведе до чувство на тежест или пълнота, което не се случва след интравенозните терапии на REVIV

Какво е предимството при набавянето на витамини чрез интравенозната терапия?

Концентрацията на витамини и полезни вещества в терапиите на REVIV е висока, и се усвоява на 100% от човешкия организъм. За да се постигне същият ефект при перорален прием е необходимо приемането в големи дози за кратък период от време. Това може да доведе до проблеми с чревния тракт или/и да наруши деликатния баланс на организма.

Кога ще усетя ефекта от процедурите?

Всеки човек е различен, следователно и времето необходимо на всеки организъм, за да усети благоприятното влияние е различно. Като общо правило можем да кажем, че в колкото по небалансирано и нездравословно състояние е тялото Ви, толкова по-голям и незабавен ефект ще почувствате. Само защото не усетите осезаема разлика, това не означава, че терапията не Ви е повлияла добре. Интравенозните терапии са признати като средство за детоксикация и балансиране на организма.

Колко време траят ползите от интравенозните процедури?

Отново, това зависи от индивидуалното и физическо здравословно състояние. Забележимите ефекти обикновено продължават 2-4 дни. Въпреки това терапевтични ползи могат да продължат и по-дълъг период от време.

Коя терапия е най-подходяща за мен?

Интравенозните ни терапии са в две категории: Уелнес и Възстановяващи. Нашият медицински екип ще Ви предостави подробно описание за терапиите и ще Ви помогне да вземете решение за най-подходящата за Вас.

Имам ли нужда от предварителен медицинска преглед?

Да, всички медицински процедури изискват преглед. След направена консултация с квалифицирано лице всички пациенти, отговарящи на изискванията, ще получат терапия, предписана от нашия сертифициран лекар.

Енергизиращи шотове

Колко време отнема енергизиращият шот?

Обикновено отнемат няколко секунди за поставяне.

Кога ще усетя ефектите на енергизиращият шот?

Зависи от индивидуалното физическо и здравословно състояние. Обикновено ефектите стават напълно забележими след 12 -24 часа.

Колко време траят ползите от енергизиращите шотове?

Продължителността на ефектите зависи организма на всеки човек, но обикновено трае средно 5-8 дни.

Колко често мога да си поставям енергизиращи шотове?

Всеки има различни нужди и желания за крайния резултат. Пациентите на REVIV обикновено се възползват от един до два пъти седмично от енергизиращите шотове.

Мога ли да получа повече от един енергизиращ шот в един сеанс?

Да, нашите енергизиращи шотове съдържат само естествени съставки и водоразтворими витамини. Ефектите от различните шотове могат да бъдат синергични, но всеки излишък се отделя по естествен начин от тялото.

Мога ли да си поставя енергизиращ шот и интравенозна терапия в една сесия?

Да, и това е идеалната процедура. Интравенозните хранителните вещества и хидратацията са много ефективни при установяване на здравословно балансирано състояние на организма. От своя страна енергизиращите щотове съществено удължават ефектите и действат като „резервоар“ за непрекъснато освобождаване на хранителни вещества.