Book your IV therapy

  ЗА REVIV

  Мисията ни е да вдъхновим хората по света да постигат цели отвъд границите на своите възможности, с помощта на висококачествени услуги, подобрявайки уелнес индустрията на глобално ниво.

  ВИЗИЯ

  Концепцията е следната: в комфортна обстановка, предлагаме на клиентите изключително високо ниво на грижа с интравенозни и мускулни процедури, зареждащи организма с витамини, хранителни добавки, антиоксиданти и електролити, без да е необходимо посещение на лекарски кабинет.

  ИСТОРИЯ

  Пътешествието започва през 2011, когато 4 експерта в областта на медицината, работещи в спешно отделение, с общ професионален опит от 40 години, се събират с една цел: да създадат място, комфортно като СПА център, в което да предлагат висококачествени интравенозни терапии, за превенция и защита на организма. Година по-късно в Маями, САЩ, отваря врати и първият медицински СПА център в света за интравенозни вливания.

  След неговия успех, Лас Вегас е следващият най-логичен избор за REVIV. Сухият пустинен климат в комбинация с бурния начин на живот, е идеалното място за уелнес терапиите на бранда. Първата клиника в града на греха е позиционирана в красивия хотел MGM Grand, но бързо след това последва необходимостта от отваряне на още две клиники в Лас Вегас, в The Venetian и The Cosmopolitan. За да имат клиентите възможност за бърз и лесен достъп до иновативните интравенозни терапии.

  Осъзнавайки, че те дават възможност на всеки, който иска да постига физически и интелектуални цели отвъд границите на своите възможности, брандът отваря клиники в световните финансови центрове Ню Йорк, Лондон и Хонг Конг. Но не спира до там…

  Така, за по-малко от 8 години, Reviv се разраства в световен лидер в интравенозните уелнес терапии, с 80 центрове, в над 30 държави по целия свят. За този период са успешно обучени над 250 медицински специалиста на добри практики и са проведени над 500 000 вливания.

  Запазете час


  All products presented on the site are food supplements and do not prevent disease. The presented products cannot be used as a substitute for a balanced diet and a healthy lifestyle. The materials on the site are created for informational purposes and do not constitute medical advice or medical consultations. Always consult a doctor before beginning any of the procedures. All therapies are specially developed by REVIV. Graphic signs and visions are created for marketing purposes and do not show the actual appearance of the products.