REVIV
Запазете час

  Основни

  Всеки човек е уникален, някои хора имат страх от игли, a други подхождат с интерес към подобни интервенции. С висококвалифицирания ни медицински екип, ние в REVIV се стараем да направим всеки дискомфорт едва забележим.

  Голяма част от хората могат да се подложат на процедурите REVIV. Има случаи, в които се налага да не приемем човек, не защото той няма необходимите качества, за да е клиент на REVIV, а защото може да се нуждае от допълнително диагностично изследване или наблюдение. Гордеем се с нашия професионализъм, за който безопасността е най-висок приоритет.

  Не. Нашите терапии не са включени в здравната застраховка.

  Да. Нашите интравенозните терапии и енергизиращите шотове са разработени от експерти в областта на медицината с общ професионален опит от 40 години. Трябва да се отбележи, че всички медицински терапии носят риск, затова е важно пациентът да разбере рисковете, ползите и алтернативите и да се подлага на терапии само при сертифициран медицински персонал.

  Съветваме Ви да запазите час преди да посетите нашата клиника. Разбира се, добре дошли сте в REVIV SOFIA и без предварително записан час, но е възможно да се наложи да изчакате, за да получите Вашата процедура.

  За Вашия комфорт Reviv Sofia предлага индивидуални посещения в удобно за Вас време и на желана от Вас локация. За нас е важно личното пространство на всеки един човек, поради тази причина конфиденциалността е строго застъпена в политиката ни.Живейте извън границите на възможното с Reviv и запазете своята индивидуална процедура на телефон +359(0)24887690, имейл sofia@revivme.bg или чрез формата ни за резервация.

  Интравенозни терапии

  Не. Няма нужда от каквито и да било тестове преди консултация. Ние не поставяме медицински диагнози и терапиите не са предназначени за лечение на медицински заболявания. Терапиите възстановят баланса на тялото и укрепват здравословно състояние.

  Интравенозните терапии са създадени така, че полезните вещества и витамините се усвояват директно от организма. Хидратиращите терапии не са заместители на пероралния прием на вода. Те служат като добавка или алтернативно решение за бързо рехидратиране и набавяне на хранителни вещества, възстановявайки организма до оптимален баланс. Пиенето на големи количества течности може да доведе до чувство на тежест или пълнота, което не се случва след интравенозните терапии на REVIV

  Концентрацията на витамини и полезни вещества в терапиите на REVIV е висока, и се усвоява на 100% от човешкия организъм. За да се постигне същият ефект при перорален прием е необходимо приемането в големи дози за кратък период от време. Това може да доведе до проблеми с чревния тракт или/и да наруши деликатния баланс на организма.

  Всеки човек е различен, следователно и времето необходимо на всеки организъм, за да усети благоприятното влияние е различно. Като общо правило можем да кажем, че в колкото по небалансирано и нездравословно състояние е тялото Ви, толкова по-голям и незабавен ефект ще почувствате. Само защото не усетите осезаема разлика, това не означава, че терапията не Ви е повлияла добре. Интравенозните терапии са признати като средство за детоксикация и балансиране на организма.

  Отново, това зависи от индивидуалното и физическо здравословно състояние. Забележимите ефекти обикновено продължават 2-4 дни. Въпреки това терапевтични ползи могат да продължат и по-дълъг период от време.

  Интравенозните ни терапии са в две категории: Уелнес и Възстановяващи. Нашият медицински екип ще Ви предостави подробно описание за терапиите и ще Ви помогне да вземете решение за най-подходящата за Вас.

  Всички терапии, предлагани от REVIV, са разработени от наш екип от лекари фармацевти. Всяка година обновяваме нашите терапии и търсим нови такива, за да може по-добре да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Безопасността на нашите терапии е удостоверена в независими лаборатории, а веществата, които влизат в състава на терапиите, са сертифицирани от REVIV и се произвеждат в FDA-сертифицирани производители. Нашите уелнес терапии съдържат само натурални съставки като електролити, витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти. Нашите възстановителни терапии съдържат медикаменти, които се борят с различни симптоми – от тежка парти вечер до симтоми на заболявания.

  Да, всички медицински процедури изискват преглед. След направена консултация с квалифицирано лице всички пациенти, отговарящи на изискванията, ще получат терапия, предписана от нашия сертифициран лекар.

  Енергизиращи шотове

  Обикновено отнемат няколко секунди за поставяне.

  Зависи от индивидуалното физическо и здравословно състояние. Обикновено ефектите стават напълно забележими след 12 -24 часа.

  Продължителността на ефектите зависи организма на всеки човек, но обикновено трае средно 5-8 дни.

  Всеки има различни нужди и желания за крайния резултат. Пациентите на REVIV обикновено се възползват от един до два пъти седмично от енергизиращите шотове.

  Да, нашите енергизиращи шотове съдържат само естествени съставки и водоразтворими витамини. Ефектите от различните шотове могат да бъдат синергични, но всеки излишък се отделя по естествен начин от тялото.

  Да, и това е идеалната процедура. Интравенозните хранителните вещества и хидратацията са много ефективни при установяване на здравословно балансирано състояние на организма. От своя страна енергизиращите щотове съществено удължават ефектите и действат като „резервоар“ за непрекъснато освобождаване на хранителни вещества.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™