REVIV
Запазете час

  IV ТЕРАПИИ REVIV

  IV терапии Ако има начин да се почувствате подмладени, весели и енергични на мига, бихте ли се възползвали? Отговорът е еднозначен. Този начин са IV терапии на REVIV – истински буустер за бърз и ефективен резултат. Осигуряващ дългосрочно необходимите витамини и минерали, уникален заряд за сила и здраве. Причината за тази ултраефективност се крие във факта, че IV терапиите преодоляват бариерите, пред които се изправя организмът в опитите си да усвои хранителните вещества и добавки, доставени му чрез прием през устата. Пречките, разбира се, си създаваме самите ние с начина на живот, който водим – той води до влошаване на работата на храносмилателния тракт или дисбаланс pH. Ефектът на интравенозните инфузии е доказано сигурен. А целите на приложението им са: • за възстановяване на течности; • за възстановяване на сили и енергия; • за общо подобряване на здравето; • за детоксикация на тялото; • с антиейдж ефект; • ако е необходимо подсилване на организма след отслабване; • подпомагане при възстановяване след лечение; • при продължителен дискомфорт след консумация на алкохол; • за преодоляване на неприятните симптоми от джет лаг; • при възстановяване след тежка физическа активност; • за възстановяване след тежки и интензивни тренировки и състезания при пофесионални спортисти; • за цялостно възстановяване на здравето и т.н. Що се отнася до усвояването от организма, интравенозната инфузия осигурява 100% усвояване на водоразтворимите вещества като витамини, аминокиселини и електролити. За сравнение при приемане на вода и напитки, предназначени за спортисти, или когато приемате витамини през устата, само 50% от всички вещества в тях се абсорбират от тялото.

  Колко време е продължителността на отделна терапия?

  Интравенозната терапия REVIV не отнема много време. Около 30-40 минути може да си заделите за терапиите Vitaglow, Hydromax, Ultraviv или Megaboost и Miniboost. А за терапията Royal flush на Reviv, която е с най-голям ефект за цялостното благосъстояние на организма, си заделете час и половина. Интрамускулните инжекции отнемат по-малко от минута. Колко дълго продължава ефектът от терапията Reviv? Това е най-хубавата част: ефектът е осезаем веднага след стартиране на терапията, а пълноценното му реализиране ще усетите в рамките на 24 часа. След IV инфузия клиентите споделят значително подобрение на общото им благосъстояние, което продължава до 7 дни след терапията, а положителният ефект от нея се усеща в течение на месец. Субективното усещане за това колко по-добре се чувствате, може да се усети в пълната му степен след четири терапии. Но за максимален ефект терапията е добре да се прилага през седмица или всяка седмица. Като цяло желанието да изпитате отново ефекта е изкушаващо.

  Какво е усещането, докато трае терапията?

  Докато тече системата, осезаемото усещане за свежест, заради моменталната хидратация на организма, ви обзема почти веднага. Ако състоянието ви е било по-напрегнато или прогресиращо, то тогава ефектът на отпускане е още по-осезаем. Медицинските специалисти, които се грижат за вас, са с най-висока квалификация и изпълняват протоколите стриктно, за да ви помогнат да се чувствате спокойни и да се отпуснете като в съвременна СПА атмосфера.

  IV терапии REVIV като превенция за работещите в офис.

  Големите компании в създалата се ситуация изпитват затруднения с проследяването на състоянието на всички свои служители. Много компании имат разработен план за действие за следващите няколко години за начина на работа в условията на превенция срещу зараза с вируси. REVIV подготвят /имат специално изготвен пакет за корпоративни клиенти, предвид риска от зараза не само от Covid-19, който включва автоматизиране на процеса на проследяване на симптоми на вирусни инфекции. В зависимост от симптомите специално създаден софтуер ще определя какъв вид инфузия да се приложи на конкретния човек, който има показания за инфекция. Например Recovery инфузия не е препоръчително да се прави във фазата на все още развиващата се вирусна инфекция. Защото така се потискат симптомите и инфекцията се развива по-бурно. Затова и в клиниката винаги първата стъпка е консултация с лекар. Не защото има опасност, а защото ако лекарят прецени дали има вирусно или друго заболяване, което в момента се развива или рецидивира, може да откаже прилагането на коктейла в момента или да изключи някоя от съставките в съдържанието му. Ролята на отлично познатите интравенозни терапии REVIV е именно тази – не лечение, а превенция на здравето.

  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™