REVIV
Запазете час

  IV ТЕРАПИИ REVIV

  IV терапии

  Ако има начин да се почувствате подмладени, весели и енергични на мига, бихте ли се възползвали? Отговорът е еднозначен. Този начин са IV терапии на REVIV – истински буустер за бърз и ефективен резултат. Осигуряващ дългосрочно необходимите витамини и минерали, уникален заряд за сила и здраве.

  Причината за тази ултраефективност се крие във факта, че IV терапиите преодоляват бариерите, пред които се изправя организмът в опитите си да усвои хранителните вещества и добавки, доставени му чрез прием през устата. Пречките, разбира се, си създаваме самите ние с начина на живот, който водим – той води до влошаване на работата на храносмилателния тракт или дисбаланс pH.

  Ефектът на интравенозните инфузии е доказано сигурен

  Благоприятен ефект на интравенозните инфузии:

  IV терапии за възстановяване на течностиIV терапии за възстановяване на сили и енергия
  IV терапии за общо подобряване на здраветоIV терапии за детоксикация на тялото
  IV терапии за цялостно възстановяване на здравето ако е необходимо подсилване на организма след отслабване 
  подпомагане при възстановяване след лечениепри продължителен дискомфорт след консумация на алкохол
  IV терапии за преодоляване на неприятните симптоми от джет лагпри възстановяване след тежка физическа активност
  IV терапии за възстановяване след тежки и интензивни тренировки, състезания при професионални спортистиIV терапии с антиейдж ефект

  Що се отнася до усвояването от организма, интравенозната инфузия осигурява 100% усвояване на водоразтворимите вещества като витамини, аминокиселини и електролити. За сравнение при приемане на вода и напитки, предназначени за спортисти, или когато приемате витамини през устата, само 50% от всички вещества в тях се абсорбират от тялото.

  Колко време е продължителността на отделна терапия?

  Интравенозната терапия REVIV не отнема много време. Около 30-40 минути може да си заделите за терапиите Vitaglow, Hydromax, Ultraviv или Megaboost и Miniboost. А за терапията Royal flush на Reviv, която е с най-голям ефект за цялостното благосъстояние на организма, си заделете час и половина. Интрамускулните инжекции отнемат по-малко от минута.

  Колко дълго продължава ефектът от терапията Reviv?
  Това е най-хубавата част: ефектът е осезаем веднага след стартиране на терапията, а пълноценното му реализиране ще усетите в рамките на 24 часа. След IV инфузия клиентите споделят значително подобрение на общото им благосъстояние, което продължава до 7 дни след терапията, а положителният ефект от нея се усеща в течение на месец. Субективното усещане за това колко по-добре се чувствате, може да се усети в пълната му степен след четири терапии. Но за максимален ефект терапията е добре да се прилага през седмица или всяка седмица. Като цяло желанието да изпитате отново ефекта е изкушаващо.

  Какво е усещането, докато трае терапията?

  Докато тече системата, осезаемото усещане за свежест, заради моменталната хидратация на организма, ви обзема почти веднага. Ако състоянието ви е било по-напрегнато или прогресиращо, то тогава ефектът на отпускане е още по-осезаем. Медицинските специалисти, които се грижат за вас, са с най-висока квалификация и изпълняват протоколите стриктно, за да ви помогнат да се чувствате спокойни и да се отпуснете като в съвременна СПА атмосфера.

  IV терапии REVIV като превенция за работещите в офис.

  Големите компании в създалата се ситуация изпитват затруднения с проследяването на състоянието на всички свои служители. Много компании имат разработен план за действие за следващите няколко години за начина на работа в условията на превенция срещу зараза с вируси. REVIV подготвят /имат специално изготвен пакет за корпоративни клиенти, предвид риска от зараза не само от Covid-19, който включва автоматизиране на процеса на проследяване на симптоми на вирусни инфекции.

  В зависимост от симптомите специално създаден софтуер ще определя какъв вид инфузия да се приложи на конкретния човек, който има показания за инфекция. Например Recovery инфузия не е препоръчително да се прави във фазата на все още развиващата се вирусна инфекция. Защото така се потискат симптомите и инфекцията се развива по-бурно. Затова и в клиниката винаги първата стъпка е консултация с лекар.

  Не защото има опасност, а защото ако лекарят прецени дали има вирусно или друго заболяване, което в момента се развива или рецидивира, може да откаже прилагането на коктейла в момента или да изключи някоя от съставките в съдържанието му. Ролята на отлично познатите интравенозни терапии REVIV е именно тази – не лечение, а превенция на здравето.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™