Royal Flush

Изживей живота си без ограничения и отвъд границите на възможното с премиум терапията Royal Flush. Комбинирана процедура, която съчетава в себе си възстановяващите свойства на Ultraviv с ултра-детоксикиращия коктейл от витамини и антиоксиданти Megaboost, и антиейджинг формулата на Vitaglow. Цялостна грижа за всеки организъм.

Независимо дали се нуждаете от Royal Flush след бурно парти, желаете да се преборите с ефектите на дългото пътуване или просто искате да бъдете в най-добрата си форма, премиум терапията на REVIV е правилният избор. Тази процедура възстановява хидратацията, доставя необходимите минерали и витамини, укрепва имунната система, детоксикира тялото, намалява възпалителните процеси, облекчава болката и гаденето, зарежда с енергия, подмладява кожата, засилва защитните функции на клетките и предпазва от ефектите на свободните радикали.

Royal Flush е стимулът, от който тялото Ви се нуждае, за да премине отвъд границите на възможното. Осезаемо възстановяване и уелнес изживяване, което води до цялостно благосъстояние на организма.

Цена на 1 процедура – 689 лв.

За максимални резултати комбинирайте с: