REVIV
Запазете час

  Нова интравенозна терапия – Miniboost

  интравенозна терапия - Miniboost

  Защото големите неща могат да бъдат и с малки размери!

  Тази година светът се сблъска със ситуация, в която не бе попадал от векове. Хората стояха затворени месеци наред в домовете си, с цел да се предпазят от новия и непознат вирус, COVID-19. Бяха отменени хиляди полети, събития, спортни и културни мероприятия. За добро или не, предпазните маски станаха част от ежедневния ни гардероб, а дезинфектиращите продукти част от грижата за тялото, дома и офиса ни. Множество хранителни добавки и терапевтични средства започнаха да се предлагат, с цел да се подсили имунната система, която зае главна роля в живота на всеки от нас.

  Но какво представлява имунната система?

  Съвкупност от биологични елементи и процеси протичащи в организмa. Tя е отговорна за предпазването на човешкото тяло от различни по вид болестни състояния, включително и вируси. Изградена е от сложна система от компоненти като костен мозък, тимус, лимфни възли и далак. За да ни подържа в оптимален баланс и добро здраве.
  Знаейки тези факти, лабораториите на REVIV създадоха нова, по-достъпна интравенозна терапия, към семейството на Megaboost – Miniboost. Тя съдържа оптимални дози от витамин B12, C и комбинация електролити. Прилага се с по-малко флуид от 500 ml, но естествено със същото контролирано и доказано качество на интравенозни терапии REVIV. Подобно на всички останали продукти на марката, Miniboost е надлежно тествана в лабораторни условия, за да се гарантира максималната сигурност и удовлетвореност на клиентите. Интравенозната терапия подсилва имунната система, презарежда тялото при преумора след пътуване и при честа смяна на часовите зони.
  Поради по-малкия си формат спрямо Megaboost, процедурата е идеална за тези, които за първи път решават да се доверят на инфузионни терапии, притиснати са от времето или търсят по-икономично решение.
  За перфектно балансирано тяло и повишен имунитет.

  Запишете час за Miniboost, като се обадите на телефон +359 (0) 2 488 76 90 или ни посетите на в град София, на адрес: ул. Хенрих Ибсен №13, South Park Building (срещу Paradise Center)


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™