REVIV
Запазете час

  REVIV вече и в AQUAHOUSE Thermal & Beach

  интравенозните терапии

  Венозно вливане на хранителни вещества, които хидратират на организма, подсилват имунитета, връщат тялото към живот след извънредно изтощителни моменти. Това е само част от дългия списък на бонуси, които интравенозните терапии REVIV осигуряват на организма. Запознатите в България стават все повече, феновете на REVIV се множат, а сега към тях се присъединяват и посетителите на комплекс AQUAHOUSE Thermal & Beach в курорта Св. Св. Константин и Елена.

  Повечето от нас в един или друг момент се сблъскват с последиците от липса на жизненоважни елементи, необходими за здравето ни. А често този момент настъпва, когато снемаме напрежението, отпускаме адреналина и организмът ни се оказва под натиска на цялото това изпуснато натоварване. Обикновено това се случва по време на ваканция или на смяна на режима от делничен в почивен.

  Затова идеята за подсилващите и възстановяващи интравенозни терапии REVIV се настанява абсолютно естествено в съзнанието ви точно в такива ситуации – докато сте на СПА, в басейна, след масаж, тренировка, дори след отпускащо питие. С тази цел AQUAHOUSE Thermal & Beach и REVIV обединяват стремежа си към подобряване на качеството на живота ви.

  Какво представлява

  REVIV се фокусират предимно към уелнес терапиите и намаляване на последствията от стресиращия начин на живот, чрез качествена хидратация на организма и подсилване на имунната система. Терапията е ефективен и бързодействащ начин да възстановите водния и електролитен баланс на организма си, да попълните липсващите елементи в него, да наситите тялото с основни витамини и антиоксиданти.

  След терапия да се чувствате подмладени, по-енергични и с настроение!

  Интравенозната терапия на REVIV е медицински доказан, балансиран, високопречистен микс от медицински препарати, различни електролити, витамини, антиоксиданти, разработен от медицински специалисти от световна класа. Всяка уелнес терапия REVIV осигурява изключително безопасен и ефективен резултат,  благодарение на уникалните си формули и активност.

  Началото на REVIV

  Всъщност концепцията за уелнес терапиите е отлично позната по света още от 60-те години. Тогава д-р Джон Майърс се прочува с формулирания от него „коктейл Майърс“ – вълшебен елискир, но в основата си съдържал съставки като магнезиев хлорид, калциев глюконат, витамините В5, В6, В12, В комплекс и витамин С. След години учените добавят към тях антиоксиданти и други минерали, аминокиселини и витамини. Днес този “обогатен” вариант на коктейл Майърс е познат под различни видове. В зависимост от целите – подмладяване, възстановяване, бързо прекратяване на симптоми и др. През 2012 г. REVIV отваря първия си медицински СПА център за интравенозни вливания в Маями. Днес центровете на REVIV се намират в над 40 държави по света, сред които е и България. REVIV има свой Център за научни изследвания и разработки, в който се тестват всички съставки и техните комбинации, преди да бъдат администрирани.

  Какво изпитвате

  Усещането от вливането на това “вълшебство” във вените настъпва веднага и ви кара да изпитвате свежест, лекота, отпускане и тонус. Това се дължи на моменталната хидратация на организма. Субективното усещане за това колко по-добре се чувствате, може да се усети в пълната му степен след четири терапии. Но за максимален ефект терапията е добре да се прилага през седмица или всяка седмица.

  Защо интравенозна инфузия?

  Нуждата от терапии REVIV е ясна. Лайфстайлът ни се отразява и на храносмилателния тракт. 80% от хранителните вещества и добавки, които приемаме, остават в него, без организмът ни да ги абсорбира. Заради дисбаланс pH или заради нарушената храносмилателна функция, заради състоянието на червата, където се случва абсорбцията на веществата. Организмът ни всъщност в много малка степен усвоява полезността на веществата, приети по този начин. Интравенозните инфузии пренебрегват бариерата на храносмилателния тракт. И дават възможност за доставяне на хранителните вещества по начин, чрез който да бъдат абсорбирани със сигурност.

  REVIV са пионери в едно: те се фокусират изцяло и само върху интравенозните терапии, като превръщат уелнес културата от ново поколение в своя мисия.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™