REVIV
Запазете час

  REVIV У ДОМА И ОФИСА

  Първоначалната терапия се извършва винаги в клиника REVIV. Само последващи терапии могат да се изпълняват в дома или офиса за един или максимум двама клиенти. Условията, при които се провежда терапията, се одобряват на място от лекар.

  Медицинският екип, обслужващ един клиент, се състои от лекар и сестра, при двама клиенти - от лекар и две сестри. Цената за еднократно посещение до 4 часа е 300 лв за един клиент и 450 лв за двама. При наличие на медицински екип терапиите в извънработно време от 6 до 9 часа сутринта и през уикендите се заплащат допълнително по 75 лв на член на медицинския екип за всеки час.

  Терапии между 22.00 и 06.00 часа не се извършват.


  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™