REVIV
Запазете час

  Как да подобрим имунитета си чрез IV терапии?

  интравенозни терапии

  Как е имунната ви система?

  Замисляте ли сте се за състоянието на имунната си система? Грижите ли се достатъчно добре за нея или по презумпция смятате, че тя трябва да ви предпазва от болести, без да я поддържаме в оптимален баланс? Имунитетът, най-общо казано е съвкупност от биологични елементи и процеси, които протичат в организма, предпазвайки го от болести. Изграден от сложна система от компоненти като костен мозък, тимус, лимфни възли и далак. Имунитетът ни държи в оптимален баланс и добро здраве. Като цяло имунната система върши забележителна работа за нашия организъм, защитавайки ни от болестотворни микроорганизми. [1]

  Случвало ли ви се е да се чувствате отпаднали и уморени за по-дълъг период от време?

  А разболявате ли се често от грип, настинки или бактериални инфекции? Страдате ли от хронични алергии? Сблъсквате ли се с безсъние? Имате ли болка в ставите и мускулите? Ако отговорът поне на един от тези въпроси е „Да“, то е възможно имунната ви система да е отслабена. Възможно ли е да поемете нещата в свои ръце и да се намесите в този процес, за да го засилите? Може би чрез приема на плодове, зеленчуци, билки и витамини или пък с дълги разходки на чист въздух в планината? При цялостно отслабване на организма, в следствие на различни фактори и неправилното набавяне на хранителни вещества. Патогените много по-лесно преодоляват неспецифичните бариери на защита и проникват в организма. Хората, чиято имунна система не работи оптимално, имат три или повече инфекции годишно. И възстановяването им след тях отнема повече време. Необходимо е да мислим своевременно, за да укрепим защитата на организма ни. Идеята за повишаване на имунитета е примамлива, но възможността да го направим се оказва неуловима поради няколко причини. Забързан начин на живот, липса на време, изключително много ангажименти, вредни навици и още куп други причини [2]. За щастие вече има и друг метод, чрез който да подсилите имунната си система и да се радвате на добро здраве. Без това да ви коства много и да отнема голяма част от най-ценния ресурс – времето. Какво ще си помислите, ако кажем, че сега е моментът да живеете живот извън границите на възможното с REVIV? Може би ще се запитате какво имаме предвид и защо така смело го твърдим?

  Защо REVIV?

  Мисията на REVIV е да предостави висококачествени услуги за своите клиенти, като в комфортна обстановка да се погрижи за цялостното им благосъстояние. За повишаване на имунитета и подобряване на здравето, брандът създава интравенозната терапия Megaboost. Която се препоръчва да се комбинира с енергизиращия шот Vitamin B12, за максимален ефект върху организма. В света на интравенозни терапии, Megaboost е запазената марка на REVIV. Коктейл от минерали и разнообразие от антиоксиданти, а тайната се крие във високата доза витамин С.

  Ползата от Megaboost

  За да изясним ползата от Megaboost, ще разгледаме по-обстойно ключовия елемент – витамин С. Аскорбинова киселина (вит. С), вероятно е най-известният витамин, когато става въпрос за укрепване на имунната система. Витамин С също така допринася за нормалното функциониране на организма по време и след интензивна физическа активност. Този мощен антиоксидантен витамин не може да се произвежда естествено от организма. и затова следва да бъде набавен чрез храни, напитки или хранителни добавки. Витамин С е признат още в началото на ХХ век, като един от най-силните имуностимуланти. Всъщност липсата му дори може да ви направи по-податливи на болести [2]. Като антиоксидант, той се грижи за намаляването на неприятните последици, причинени от свободните радикали, водещи до клетъчно и ДНК увреждане. Има и роля в метаболизирането на протеините за превръщане на храната в енергия, за да отговори на предизвикателствата на деня [3]. Освен всички тези ползи, учените от Мичиганския, Южнокалифорнийския и Тексаския университет са установили, че Аскорбиновата киселина е превенция срещу онкологични заболявания [4]. Е, от всичко казано до тук, не може да не се съгласите, че тялото ни се нуждае от витамин С. Запитахте ли се вече как да си го набавите в необходимите количества, бързо, лесно и удобно? Безспорно, един от най-ефективните начини, с най-голям процент усвояване от организма, е чрез интравенозни терапии Megaboost на REVIV. Формула обогатена с високи количества витамин С, минерали и разнообразие от антиоксиданти и електролити – най-добрата терапия, за моментите, когато искате да се почувствате отново свежи и да се погрижите за своята имунна система!

  Как да комбинирате интравенозната терапия Megaboost?

  За да повишите резултатите от Megaboost, лидерът в интравенозни терапии REVIV, препоръчва енергизиращия шот Vitamin B12. Може да го приложите самостоятелно или в комбинация с Megaboost, за да подсилите имунитета си. Имунната ни система работи ден и нощ, за да ни поддържа здрави. По време на сезона на настинките и грипа, имунитетът работи на пълни обороти, за да ни предпази от върлуващите болести и бактерии. Енергизиращият шот на витамин B12 не само ще доведе до прилив на енергия и ще повиши настроението ви, но също така ще помогне да поддържате имунната си система в отлично състояние [5]. B12 допринася за нормалната функция на развитието на червените кръвни клетки в костния мозък необходими, за да поддържате тялото си в отлична форма и спомага синтеза на ДНК. Също така витамин В12 се грижи за правилното метаболизиране на храната за поддържане на нормалните нива на енергия, за процесите, свързани с нормалната неврологична функция, намалява тревожността и депресията, повлиява благоприятно на регулацията на съня и мозъчната дейност [6,7].

  Енергизиращ шот

  Приемайки енергизиращ шот В12, организмът си набавя концентрирана доза витамин B12, която се доставя директно в кръвообращението за бързо и лесно повишаване на настроението, нивата на енергия са оптимизирани, а имунното здраве в подсилено. В REVIV, имате възможността да се насладите на ефектите от енергизиращ шот В12 самостоятелно или в комбинация с интравенозна терапия, за по-осезаем ефект. Интравенозни терапии и енергизиращите шотове са удобен и ефикасен начин да осигурите на тялото си необходимата подкрепа, за да се чувствате добре през цялата година. Подарете си лукса да се погрижите за имунната си система, радвайте се на добро здраве, бъдете в перфектен баланс и повишете вашата жизненост с REVIV Sofia. Източници: 1. Harvard health publishing, How to boost your immune system: https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/how-to-boost-your-immune-system 2. U.S. Department of Health & Human Services, Vitamin C: https://ods.od.nih.gov/factsheets/VitaminC-HealthProfessional/ 3. ReseachGate, Vitamin C and Immune Function: https://www.researchgate.net/publication/320843979_Vitamin_C_and_Immune_Function 4. High doses of vitamin C found to enhance immunotherapy in combating cancer in mice: https://medicalxpress.com/news/2020-02-high-doses-vitamin-immunotherapy-combating.html 5. Harvard health publishing, Vitamin B12 Deficiency: https://www.health.harvard.edu/a_to_z/vitamin-b12-deficiency-a-to-z 6. Immune system targets vitamin B12 pathway to neutralize bacteria: https://medicalxpress.com/news/2019-10-immune-vitamin-b12-pathway-neutralize.html 7. U.S. Department of Health & Human Services, Vitamin B12: https://ods.od.nih.gov/factsheets/VitaminB12-HealthProfessional/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™