REVIV
Запазете час

  REVIV разширява границите на възможностите ви

  интравенозна терапия Да започнем от най-важното: REVIV не предлага лечение, а начин да се чувстваме добре и да повишим капацитета и здравето на организма ни. Във френетичния ритъм на времената, в които живеем, повечето от нас в един или друг момент се сблъскват с последиците от липса на жизненоважни елементи, необходими за здравето ни. Решения за подсилване на имунната ни система като балансирано хранене, поддържане на добра хидратация и почивка са действащи до един момент и при определени условия. Тук идва мястото на интравенозни инфузии – те пренебрегват бариерата на храносмилателния тракт и дават възможност за доставяне на хранителните вещества по начин, чрез който да бъдат абсорбирани със сигурност, тъй като организмът ни всъщност в много малка степен усвоява полезността на веществата, приети по традиционния начин чрез хранене и приемане на добавки и витамини през устата.

  Как работи интравенозна терапия на REVIV?

  Интравенозна терапия REVIV е разработена от медицински специалисти от световна класа и е медицински доказан, балансиран, високопречистен микс от медицински препарати, различни електролити, витамини, антиоксиданти. Благодарение на уникалните си формули и активност, всяка уелнес терапия REVIV осигурява изключително безопасен и ефективен резултат! Тя предлага начин да попълните липсващите елементи в организма, да възстановите водния му и електролитен баланс, да наситите тялото с основни витамини и антиоксиданти. Това е причината след терапия да се чувствате подмладени, по-енергични и с настроение! По последни проучвания на компанията две трети от населението на Англия например изпитва постоянен недостиг на хидратация. REVIV се фокусират предимно към уелнес терапиите и намаляване на последствията от това, чрез качествена хидратация на организма и подсилване на имуннта система.

  Инфузионните терапии вече са достъпни и в България.

  Центърът REVIV София е важна точка от световната франчайз верига. Която позволява на бранда да присъства по целия свят от Ню Йорк, Бахамите, европеските страни до Сингапур и Хонконг. Сега и в България. Това означава, че във всяка клиника абсолютно всички процедури и услуги се извършват, следвайки единен медицински протокол. Началото на концепцията за уелнес терапиите тръгва от д-р Джон Майърс – през 60-те той се прочува с прословутия си „коктейл Майърс“. Той бил описван като вълшебен елискир. Но в основата си съдържал съставки като магнезиев хлорид, калциев глюконат, витамините В5, В6, В12, в комплекс и витамин С. След години учените добавят към тях антиоксиданти и други минерали, аминокиселини и витамини. Днес този “обогатен” вариант на коктейл Майърс е познат под различни видове. В зависимост от целите – подмладяване, възстановяване, бързо прекратяване на симптоми и др. През 2012 г. REVIV отваря първия си медицински СПА център за интравенозни вливания в Маями. REVIV са пионери в едно: те се фокусират изцяло и само върху интравенозните терапии, като превръщат уелнес културата от ново поколение в своя мисия. Терапиите, които предлага всеки център по света, са ексклузивни – т.е. клиентите получават гаранцията на Центъра за научни изследвания и разработки на REVIV. На глобалния франчайз, на почти 40-те държави, в които са направени над половин милион инфузии без странични реакции.

  Защо да изберете REVIV?

  Всички ексклузивни терапии безапелационно подобряват качеството на живот. Но се прилагат само след доказване на тяхната безопасност. В REVIV София работят висококвалифицирани лекари, които се придържат към строгите глобални медицински протоколи и стандарти за безопасност на REVIV. Инфузиите (видовете уелнес терапии) са общо пет. Три от тях са т. нар. Wellness, а две са Recovery. Първите подпомагат за подобряване благосъстоянието на организма, а вторите се прилагат при определени състояния като постлечебно възстановяване или след злоупотреба с алкохол и затова трябва да бъдат прилагани във възстановяващата фаза. Независимо на кое място по света сте, във всеки център Reviv е установен единен алгоритъм. Който е безусловно следван – консултация, етапи на терапията, атмосфера. Това ви очаква и в центъра REVIV в София. Кажете сбогом на всички неразположения след продължителна консумация на алкохол. Депресивни симптоми на джет лаг, пропилени дни заради продължителни последствия след болест или тежка физическа активност.

  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.

  Powered by Webstation™