REVIV
Запазете час

  Възстановяване след COVID – Обратно в строя

  Възстановяване след COVID

  Обратно в строя

  Как да се върнем към обичайния ритъм и да преодолеем последствията след COVID, настинка и грип? Възстановяване след COVID.

  Дори и в началото на пролетта, сезонът на настинките и грипа все още не е отстъпил мястото си. След въздействието на болестите върху организма, идва ред на най-важния етап – неговото възстановяване, което изисква най-добрите грижи. Предлагаме ви няколко лесни за изпълнение съвети как да се върнете към обичайния си ритъм по най-бързия и приятен начин при последствията след настинка и грип. Така ще успеете не само да се почувствате отново в прекрасна форма, но и да предотвратите всякакви последствия за здравето.

  Закуска

  Факт, започваме с нея. Според лекарите тялото се нуждае от около две седмици след настинката и грипа, за да се възстанови. По време на болестта имунната система е работела усилено, за да се справи с температурата, хремата, кашлицата и другите симптоми. След това се увеличава нуждата от прием на витамини от групата В, витамини А и С. Може да си ги осигурите чрез питателна закуска, която включва авокадо, бадемово мляко, банани. За да се справи по-лесно организма с последствията от инфекцията, му помогнете с терапията Megaboost – тя подсилва имунната система и помага на тялото да се освободи от токсините, благодарение на високите дози витамин С. Право в целта е и терапията Ultraviv – тя възстановяване нивата на енергия и хидратация в тялото, необходими за влизането му във форма след боледуване.

  Пролетно почистване

  Да се предпазите от инфекции невинаги е толкова просто – бактериите обитават всякакви повърхности, до които се е докосвал болният. Така че пролетното почистване на дома е от помощ – дезинфекция, проветряване, генерално почистване. Изхвърлете дори четката си за зъби и я заменете с нова, независимо дали й е дошло времето. Важен момент е мобилният телефон – до него се докосваме средно 2617 пъти на ден. Затова го дезинфекцирайте винаги, когато се сетите.

  Обяд и вечеря

  По време на боледуване запасите на организма от протеини се изчерпват, затова е важно да възстановите баланса им. Едновременно трябва да направите същото и за всички необходими витамини. Внимателно с чесъна, но все пак е добре да го включите в менюто си. Цинкът също е полезен по време на и след заболяване – помага за производството на бели кръвни телца. Цинк се съдържа в тиквените семки, кашу, спанак и какао. Важно е да избирате лека храна, за да не натоварвате черния дроб, който е работил допълнително докато сте приемали и лекарства през устата. Дайте му почивка и подсилете организма с  терапията Vitaglow – тя съдържа висока концентрация на Глутатион (един от най-важните антиоксиданти за човешкото тяло). Освен детоксикацията, бонусът от действието на Vitaglow е забележимото подобряване на състоянието на кожата – тя изглежда с добавен блясък и подмладена.

  Сън

  Важно е да спите достатъчно както по време на заболяването, така и в етапа на възстановяването. Сънят е основното богатство в борбата срещу настинката и грипа. Не поемайте много работа – пестете силите си. По време на сън имунитетът се възстановява. От друга страна липсата на сън може да отнеме от силите на организма да се справи с вражеските инфекции. Така че зарежете сериалите до полунощ – лягайте си рано и ставайте рано. Известно е позитивното въздействие на магнезия – този минерал е включен в терапията Hydromax, която помага за облекчаване на мускулното напрежение в организма и бързото му възстановяване. Напомняме отново за Megaboost – допълнителна грижа за балансиране на електролитния баланс и нормализиране на функциите на тялото.

  Време на открито

  Възстановяването на ритъма след боледуване трябва да става плавно. В първите си “здрави” дни не е препоръчително да правите дълги разходки веднага, а постепенно да увеличавате физическото усилие. Излизайте първо за около 15 минути, на следващия ден нека да бъде половин час, след това и час и т. н. Най-добрият спорт през това време е ходенето.

  Кафе

  Всеки знае, че по време на боледуване и след него трябва да увеличите приема на течности – поне литър допълнително към обичайния ви прием. Ако ви е трудно да се справите сами, разчитайте на терапията Hydromax – тя помага на тялото за бързото възстановяване след COVID и последствията от дехидратацията. (https://revivme.bg/iv-therapies/hydromax/) Разбира се, за предпочитане е чаят да преобладава над кафето – чай от джинджифил, от шипка, от липа, от червени плодове – те са богати на витамини. Водата е нужна на организма за детоксикация, за подхранване на мускулите, за доброто състояние на кожата и като цяло.

  Спорт

  Важно е да следвате сигналите на тялото си. Ако нямате температура, пулсът ви не е ускорен, сърдечният ви ритъм е нормален, белите дробове са чисти (това ще определи лекарят), тогава може да се върнете към тренировките. Но отново съветваме – старайте се това да става постепенно. Може би е добре в началото да включите занимания като йога, пилатес, а кардио тренироквите да оставите за момента, в който сте напъно възстановени. За да се върнете по-бързо към активното спортуване и за по-бързо възстановяване след COVID, помогнете на организма с терапията Megaboost – осезаемо ще усетите прилив на тонус и жизненост. Все пак заслужавате най-доброто, независимо дали сте във върховна форма или в етап на възстановяване на силите. Несравнима награда за организма ви е премиум терапията Royal Flush – тя “опакова” в себе си всички изброени терапии и осигурява на тялото едновременно енергия, детоксикация, подсилване, подмладяване. Royal Flush е незаменима цялостна грижа за организма.

  Всички продукти представени на сайта са хранителни добавки и не предотвратяват заболявания. Представените продукти не могат да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот. Материалите на сайта са създадени с информативна цел и не представляват медицински съвети или медицински консултации. Винаги се консултирайте с лекар, преди започването на която и да било от процедурите. Всички терапии са специално разработени от REVIV. Графичните знаци и визиите са създадени с маркетинг цели и не показват реалния вид на продуктите.